Paprasta Opamp ..

A

ASICK

Guest
Labas,
Aš esu pradedantysis analoginiai IC.I teko skaityti apie teoriją, bet kai jis ateina modeliavimas, I just get lost, net DC Poslinkis etape.Bandau kurti paprasta (Miller) Opamp, kuri duos man naudos panašių 200 (vieną arba 2 etapai), aš nesu susirūpinęs Freq atsakymo arba Comp.All I Want yra diff amp šią įgyti gerą įvesties ir išvesties CM diapazone.Aš naudoju Cadence TSMC ,25 U Tech.VDD = 2.5V Vss = 0, dvi PVO apkrova ant viršaus, du diff Nmos žemiau jo ir nmos dabartinis veidrodis apačioje.Liekamosios dabartinis 20U, kad šiuo metu kiekvienoje grupėje 10u.Norėjau turėti kaip VoD =. 4, aš apskaičiuoti visas W / l's tai daug dabartinių ir overdrive, bet man atrodo, negalime kontroliuoti nutekėjimo įtampa.How do you figure out nutekėjimo įtampa?mano apskaičiavimą, kuris, atrodo, dešinėje ant popieriaus, bet Cadence gauti vieną ar kitą linijinės arba atvirkščiai.ir aš net nėra tikras, ar turiu teisę vertybės Kn, KP ir V's (109.7uV/AA, -25.5uV/AA, Vthp =-. 53, V studijų, N =. 495V) Ką aš blogai?Kaip jums geriausia pradėti projektavimo procesą?(I have attached rankų CKT byla pat, Pls dont juoktis brėžinys)
Ar kas nors veda mane į detales, kaip šališkumo ir apskaičiuoti W / L, kas kontroliuoja nutekėjimo įtampų, ir kita)?I would really appreciate it.Aš stengiuosi kiekvieną kartą mesti nusivylęs ... (tikiuosi jų teisę į vietą po šio), leiskite man žinoti, jei turite daugiau informacijos apie tai, ką aš bandžiau tiek, kiek aš už savo pagalbą, thnx

Sunku kontroliuoti nutekėjimo įtampos atvirojo kontūro konfigūracija.Be neigiamo grįžtamojo ryšio, iš Opamp pelnas bus toks didelis, kad tranzistoriai būtų galima lengvai išstumiamas iš sočiųjų regioną, todėl įtampa nutekėjimo sunku kontroliuoti.Jūs galite naudoti Common Mode grįžtamąjį ryšį stabilizuoti nutekėjimo įtampos.Galite pabandyti prisijungti iš jūsų Opamp išėjimo į vartydami pirkimo, priėmimo, kaip vienybės pelnas buferis Opamp ir patikrinkite rezultatus.

Už kN ir KP vienetas turėtų būti / VV vietoj V / AA.

tačiau jos negali įgyti Aš esu nerimauja dabar, aš bandau tik šališkumas dalykas, kad visiems jiems Sat, ir išėjimo taškas, maks sūpynės viduryje, jei galėsite padėti man šis skaičius iš ...kaip padaryti poslinkis ir dydžio correclty ..Ir taip, aš reiškia ua / V. ..thnx ...

Į savo 1-ojo etapo diferencialinio stiprintuvo, jei jūs naudojate Aktyvus srovė veidrodis apkrova tada galite nustatyti nutekėjimo įtampa (Common Mode Output Voltage) kaip VDD - Vgsp (Vgs su PVO tranzistorius).
Jei ką, neatrodo, kad būtų Workin džinas Kadencija gali būti, kad jums gali būti pradėti įvesties poslinkis neteisinga, arba jūs neteisingai parametrų verčių ranką skaičiavimai.Jūs turėtumėte pabandyti, kylančių iš MOP IV kreivės parametrų, taip pat turėtumėte nevairuoti Vgs tiek daug, kad MOP patenka į greičio soties zonoje.Jei norite padaryti, kad tada naudokite Id lygtis, kurioje atsižvelgiama į velocity saturation effect gauti ranka skaičiavimas teisė.
Jei jums reikia daugiau paaiškinimų Aš pridėti grandinės ir paaiškinti procesas vėl žingsnis po žingsnio.
Tikiuosi, kad tai tampa darbu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back