Paprasta LCD Verilog kodai rodyti simbolius

E

engrkhadim

Guest
Sveiki, aš naujokas. Ar kas nors padėti man su mėginio verilog kodas rodyti simbolių LCD. Aš negaliu valdyti Inicijuojama vėlavimų.

[Quote = rameshchand] http://www.fpga4fun.com/TextLCDmodule.html [/quote] Ačiū už atsakymą. Bet, kad projekto poreikius serijos sąsaja į kompiuterį, kurį aš neturiu. Noriu inicijuoti ir rodyti ant LCD personažas per FPGA.

viskas parašyta DTL ... nereikia jokių papildomų įrangos jums reikia tik žiūrėti į savo LCD lapo ... ir pamatyti, kas valdymo signalus reikia ... ir parašyti automatai kontroliuoti ji ne jums turėti visą dokumentaciją, kuri sako ką nors apie LCD sąsaja jūsų rinkinys?

Labas engrkhadim, turiu wroten kartą VHDL. Šis LCD 40x4 ir turėti tam tikrą rountines kontrolės keybord, bet tai lengva nustatyti pirminės blokų kontrolė. Projektas buvo pateiktas 7,2 II Kvarta. Taip į priedą. nuoširdžiausi linkėjimai

I'm looking for paprastesnis kodas. Kaip minėjau mano pirmąjį pranešimą, aš naujokas. FPGA I'm using yra Spartan-3e ir įranga yra sukurta pagal save ir tai ne iš įmonės komplektas. Todėl nėra dokumentaciją. Žinau, darbo ir sąsaja su LCD ir aš galiu programa jį asemblerio kalba. bet aš nesu susipažinęs su DTL. Aš sugebėjo padaryti kai programavimo su verilog bet VHDL yra ne mano puodelis arbatos manau. Kažkaip ačiū už jūsų atsakymus.

@ ECHO47 Ačiū drauguži tai veikia, bet man reikia ją suprasti. Tuo tarpu aš bandžiau savo kodą ir aš tapti sėkmingu parodyti vieną simbolį pilnas ekranas. Tikiuosi, aš jums kontroliuoti šį laiko stuff.

Taip, mano Verilog LCD modulis yra šiek tiek keista ir neaiški. Parašiau jį greitai seniai kai Pamiršai bandymo tikslas, o ne kaip į mokymo pavyzdys. Sėkmės raštu savo modulis. Tikimės, kad tavo bus aiškiau ir paprasčiau naudoti. :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back