Paprasta GSM antena su PCB

S

Smokey

Guest
Labas,

Man reikia žinoti, jei tai įmanoma statyti paprasta antena, GSM (900 MHz) ant 0.8mm storio FR4 PCB.

Jei ne, ar yra kitas paprastas sprendimas statyti antenų naudojant vielos gabalas (sulenktas arba išlenktas ar kitu būdu), dėl GSM 900 band?

Man reikia antenos turi būti įsikūręs mažoje Plastic Box (ABS medžiaga), sujungtas su standartine GSM modulis.

Aš neturiu daug patirties su RF - Tačiau, aš esu pasirengęs mokytis ir eksperimentuoti - bet sąnaudos turėtų būti vertinama.

Linkėjimai,

Smokey

Tikrai!

Jūs galite kurti "F" Antena, ar paprastas įspūdį dipol, ar pleistras tai priklauso nuo mūsų erdvėje.

Tapa,
Smokey nuo to, ką pasakė, aš manau, kad jis turėtų naudoti tik microstip, jo valdyba yra 0.8mm dvipusis borad.
Taigi, jei naudoti pleistrą, kaip to feed it?

Ką reiškia "U" F "?tai PIFA (Planar inverted F antena)?do u turėti jo dydis 900MHz?

už "dipolio", turi pakeisti Single Ended uosto į diferencialas uosto?

monopolis bus gerai?

thank u.

Labas,

PCB laisvos vietos yra apie 55mm x 15mm.Ūgis prieinama (virš PCB yra 3mm).

Aš nesu susipažinęs su RF technologija - todėl tokie terminai, kaip "F" arba "Impress dipolio" yra graikų man - būčiau dėkingas, kai padėti pagal paprastas appnote arba schemos, jei įmanoma.

Kokios antenos do GSM telefonų, kaip "Nokia 3310/8250, ir tt naudoti?jie yra labai mažas ir neturi jokios antenos išsikišimų.

Linkėjimai,

Smokey

Jei norite, galite apsvarstyti antenos
ir įgyti, priklausomai nuo tipo jūs pasirenkate.
Visiems, kam nauja antena dizaino ar
reikia rimtų nuorodos, paieška
šias knygas:
Balanis [pavardė]
arba Jasik & Johnson [verčiasi]

On 2002-04-15 23:03, Tapa rašė:
Tikrai!

Galite sukurti

Aš imituoti jį Ansoft HFSS.
Rezultatas R, kaip taip:
If U naudokite tik sulenkta vielos, ji turėtų būti
100mm-102mm
If U naudotis savo PCB liniją, lenbth turėtų būti
53mm-54mm

Sėkmės, ir atsiųsti man atgal eksperimentų rezultatus.Thank U.

Ir u would PLZ pasakykite man, ką jūsų projektas naudojimą, detaliai, ypač 4, kas klientui.
Thank u very much.[Šią žinutę redagavo: yellowtooth apie 2002-04-18 03:44]

Ačiū Yellowtooth,

Tiesiog keli klausimai ..

1> Kas tai yra vėžės plotis turi būti naudojamas?
2> Kas yra, min atstumas turi būti laikomi (tarp antenos ir kitos bėgių kelią - įskaitant žemę)?
3> Ar Ant.sekti bus tiesi linija, ar aš galiu stebėti kai PCB kontūrai?
4> Ar reikia įžeminimo plokštės priešingoje pusėje PCB (PCB storis 0.8mm)
5> Kiti dizaino aplinkybes?

Aš keep you posted on rezultatus, kai tik turiu jiems.

Linkėjimai,
Smokey

Ir u would PLZ pasakykite man, ką jūsų projektas naudojimą, detaliai, ypač 4, kas klientui.
Kodėl donot U pasakykite man, ką rinka it?
Išskirti?

Kodėl donot U pasakykite man, ką rinka it?
Išskirti?

ENVEN tada, aš vis tiek duoti Ur Answer:
(Manau U pasirinkite PCB stebėti, kaip anti)
11mm
2at mažiau 10mm,
3U'd geriau tiesiai, jei smilga, U reikia naudoti "F" tipo anti, tai yra sudėtinga.
4must Nr GND priešingose
5can negali papasakoti žodis

Gerbiami Yellowtooth,

Thanks for the info.

Projekto aš dirbu yra įtvirtinti GSM modemo modulio viduje rankinį terminalas kad mes gaminame čia Indija.

HHT yra mažas prietaisas (galiu atsiųsti daugiau informacijos, jei u like) - apie 10% didesnis nei Palm III.Bandau nuspręsti, ar turėčiau dėti į vidų langas skruzdžių ar naudoti 2 "gumos antenos išorėje.

Klientas, mes tai darome, nėra konkrečios - turime klientų, suinteresuotų, nes mūsų maža kaina tirpalo (HHT GSM numeris =

Atsiprašome, paskutinis sakinys (mano paskutinį parašėte) nebuvo visiškai ..

".. Mes turime klientų, suinteresuotų, nes mūsų maža kaina tirpalo (HHT GSM = <US $ 250.)"

Smokey

Thank u very much.
Noriu sužinoti daugiau informacijos.
Mano E-mail: liutongxx (at) 163.com, Kinija pašto paslaugos.

Mano klausimai:
1is duomenų ar balso modemas perduoda?
2is modemas tik pats vienas, GSM telefono?tada ką apie GSM telefonu ir HHT skirtumas?
3why pigiau?

Thank U.

Siūlau, kad U naudojimo guminės antenos išorėje.
Nes turi daug spartos, ir nereikia U praleisti laiką prie projektavimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back