Paprasta DC įtampos grandinės vairuoti transporto

D

dannomassey

Guest
Hi All Aš esu naujokas šiame forume, bet hopoe kai kurie iš jūsų galėtų man padėti, ačiū iš anksto, jei galite. Man reikia dizaino DC įtampos grandinę vairuotojo pakrauti DC variklis. Man reikia pasirinkti nustatyti įtampų diapazonas yra nuo 10 V ir 32 V @ ~ 500mA išvaryta iš DC maitinimo. Mano pirminė konstrukcija buvo suprojektuota iš įtampos dalytuvai bakstelėjote plokštelių jungiklis serija, tačiau aš turiu važiuoti į dvi problemas čia, pakrovimo (turėtų turėti minties, kad dalį) ir arba apriboti srovės į skirstytuvą BMT arba kraujavimas rezistorius tekančiu karštu. Kitas aš maniau, gali naudoti pagrindinio zenner klipas / pakaba tipo BMT bet atrodo, turintys panašių problemų, kaip aš noriu ne pakrautas pusėje BMT būti mažas srovės. I didn't think tai būtų pernelyg sudėtinga, tačiau jos stebina mane, ar aš turiu psichikos blokas: -? Ačiū visiems

Ar jau turite maitinimo, kad yra keli išėjimai (įtampos lygius) ir norite pasirinkti bet kurį iš šių rezultatų?

Labas prototipas Ačiū už atsakymą, aš turiu kintamojo maitinimo šaltinis (vieną išėjimo), tačiau noriu šį bandymo centras, kuriame nustatyti įtampos lygius, turi būti tiksliai ir pakartotinai reguliariai vienetas. Taigi idėja yra, kad jungiklis lauke, siekiant sutaupyti laiko, pastangų ir klaidos.

Jei naudojate potencialą dalikliu važiuojant tarkim, 10mA, tada naudojant galios tranzistorius kaip šaltinį ar skleidėjo pasekėjas, rezultatas bus patenkinamas įsteigti. Esant mažesniam įtampos išėjimai faktinio išėjimo įtampa būtų mažesnė tada theorectical, bet jis bus pakartoti, kad jūs tiesiog pasirinkti galimą dalikliu varžai kompensuoti papildomas voltų kritimo. Frankas

Sveiki. Be Addition bendrą colector, galite naudoti Opamp padaryti "sustiprinta" įtampos folower. Jei nesate susipažinę su opamps, vienas tranzistorius turėtų padaryti darbą. Bet kokiu atveju, įsitikinkite, kad tranzistorius gali whitstand 16 vatų šilumos gamybą.

Siūloma spinduolis pasekėjų gali dirbti kaip paprastas įtampos reguliatorius su vidutinio tikslumo. Kintamos įtampos reguliatorius kaip LM317 vis dėlto nustatyta įtampa nepriklauso nuo apkrovos pokyčius ir taip pat apsisaugoti nuo šortai ir šilumos perkrovų. Galiausiai, jūs, žinoma, gali naudoti maitinimo su skaitmeninio programavimo ar analoginius nuotolinio valdymo funkcijas. Pastaroji būtų įprasta bandymo tirpalas pramonėje.

Ačiū visiems už patarimus, aš žinau, kad programuojamas PSU būtų labiausiai tiesiai į priekį žingsnį į priekį, tačiau aizdomājos mažai projektas pagyvinti savaitę ;-) Aš jau ieško reguliuojamas įtampos reguliatorius kaip auggested (LM317) ir manau bus įgyvendinti šią idėją, ji taip pat suteikia man kambarį pridėti keletą naudingų funkcijų į dizainą. Labai ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back