Paprasčiausias 3V3/1V5 tiekimo, FPGA ...

D

davorin

Guest
Ką jūs naudojate maitinimui 3V3/1V5 FPGA galime pasakyti iš 12V nuolatinės srovės šaltinis? Norėtų išlaikyti komponentų skaičius būtų kuo mažesnės (taip yra kaina, o), nes ji yra vertinimo tarybą dizainas ... Žinau, Nacionalinės paprastas perjungiklis, bet kažkas pasiūlė, o ne naudoti juos ... Taip pat rceived TPS70348 pavyzdžių TI (kartu 3V3/1V5 LDO Regulator), bet tai reikia dar 5V reguliatorius iš anksto ... nėra bloga idėja, nes 5V būtų kai kuriais atvejais, PS2 klaviatūros Periphals kaip reikia ...

Gražus ... bet negali būti naudojami nereglamentuojamų 12V DC (o; 5V į 3V3/1V5 jokių problemų su maža komponentų kiekis, pavyzdžiui, su TI lustas ....

Naudokite 7805 ... [Kodas] 7805 +-------+ +12 V -----+----| 1 3 |----+--- 5V reguliuojamoje | | 2 | | 100uF = + --- ----+ = 10uF | | | GND -----+--------+--------+--- GND [/code] Šie 3 smeigtukai. 1 stiprintuvą ateina A-220 paketą, pigūs, populiarios.

Prašome jokių akivaizdžių dalykų (o ir tai nėra labai veiksminga ....

Pasimatuoti puslaidininkių NCP1575 12V-2.5V demoboard.Here PDF:

Prašome jokių akivaizdžių dalykų (O ir tai nėra labai veiksminga ....
Na, aš žinau, tai obvous ... bet ...
Norite išlaikyti komponentų skaičius būtų kuo mažesnės (taip kaina;), nes ji yra vertinimo tarybą dizainas
obvously lengva, mažai komponentų kiekis dizaino Na, aš ne matė pamini apie efektyvumą!) pasiekti didesnį veiksmingumą, nors jūs tikriausiai eiti su kai formos perjungimo reguliatorius ...

Atrodo, aš gonna drop 12V 5V reguliavimo vistiek ir tiesiog palikite jį kaip 5V įvesties tik dizainas ... Priešingu atveju, palaikydama piliečių paprastas perjungiklis arba ONSemi (pvz., "Motorola") MC33/34 serijos komutatoriai ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back