L
lhlbluesky
Guest
i sulankstyti cascode visiškai Diferencialinė Opamp naudojamas Konvejerinio ADC (1.5 bitų vienam etape), tačiau yra keletas problemų: kai aš išbandyti atvirojo kontūro su idealiai CMFB (vcvs šaltinis), GBW 103m, nuolatinės srovės prieaugis yra 80 dB,-3dB dažnių juostos plotis yra apie 10kHz, tačiau, kai aš išbandyti jį uždaro ciklo su SC-CMFB, yra keistų problemų: pirma, mano dizaino objektas yra [color = red] 15 ms / s [/color], bet tikrasis greitis yra tik 2ms / s ar taip, ką daryti, ji liktų, aš nežinau, kodėl? antra, mėginio etape, aš noriu naujo Vout + ir Vout VCM (0.9V), per CMOS jungiklis fazės phi1, tačiau, vertė visada yra žemiau 0.9V; pirmojo takto ciklą, apie 500mV, ir palaipsniui didinama tol, kol šešių takto ciklą, jis pasiekia 890mV arba tiek, po to, jis išlieka nepakitęs; Aš nežinau, kodėl taip pat, be to, kai i prisijungti Cs ir CF VCM per CMOS jungiklis fazės phi1, vertė tiksliai 0.9V, todėl manau, kad CMOS jungiklis yra ok, bet kas yra negerai? trečia, aš prijungti vin-iki 0.9V, VIN + nuo 0,3 V iki 1,5 V, tada Vref = 0.6V Vref + = 1.2V.vref = 0.6V, kad teisė? ir i ką žinoti, kas norimą vertė + ir Vout Vout? pavyzdžiui, kai vin + = 1.4V, kokie + ir Vout Vout norimą reikšmę? prašome padėti man, aš tikrai supainioti, nes visi.