Papildomos perdavimo

N

nightdesigns

Guest
Pirmiausia, aš paėmė klasės IC dizaino keletą metų, tačiau dauguma, tai yra gana miglotas.Aš žinau savo kelią aplink, bet prisimena, kaip kurti specialias grandines yra plovykla.Visi jūs, tai bus lengva.

Štai ką noriu daryti, aš noriu sukurti paprastą skaitliukas.Iš esmės turiu dvi sąnaudų ir B. Jie valdys 10 rezultatų.

Kiekvieną kartą, kai paspausite mygtuką, bus įjungti kitą produkciją ir išjungti anksčiau.Taigi, pavyzdžiui, jei jie visi išjungti, o paspaudus, 1 rezultatas bus įjungti.Jei paspausite dar kartą, 1 rezultatas bus išjungtas, išėjimas 2 bus įjungti ir pan.

B bus atstatyti, išjungti visus rezultatus.

Ar kas nors punktas man teisinga linkme rasti schema, arba suteikti man keletą pirmųjų lygių ir aš galiu padaryti visa kita.

Ačiū!

Galite naudoti D šlepetės, jungia juos, kaip asinchroninis skaitiklis, ty prisijungti prie laikrodis įvesties pirmosios FFD, tada prijunkite FFD išėjimo iš pirmųjų laikrodis įvesties antrojo FFD, prisijunkite išėjimo antrosios FFD į laikrodį pirkimo trečiosios FFD ir pan.Tada prijunkite naujo kaiščių aromatizuoti vaisių gėrimai kartu ir sujungti juos su pirkimo B.

Tikimės, kad šis gali padėti.

Jūs galite įgyvendinti šią idėją, naudojant TTL arba CMOS mikroschemos, ir D-Flip-Flop pasirinkimas iš ankstesnio posto tikriausiai labai lengva implemant.
Tačiau, norėtumėte dalyvauti microcontollers pasaulyje?
Šią užduotį galima lengvai padaryti su tiesiog vienas mikroprocesorius, ir, vis dar tuo pačiu įrangos, galite pakeisti algoritmas jūsų valią.

Ar, jūsų nuomone, šia galimybe?

IanP rašė:

Jūs galite įgyvendinti šią idėją, naudojant TTL arba CMOS mikroschemos, ir D-Flip-Flop pasirinkimas iš ankstesnio posto tikriausiai labai lengva implemant.

Tačiau, norėtumėte dalyvauti microcontollers pasaulyje?

Šią užduotį galima lengvai padaryti su tiesiog vienas mikroprocesorius, ir, vis dar tuo pačiu įrangos, galite pakeisti algoritmas jūsų valią.Ar, jūsų nuomone, šia galimybe?

microcontroller with <2k Flash or OTP will be <$10.

Kalbant apie aparatūros yra susirūpinęs OTP kaina 1off

mikrovaldiklis su <2k Flash ar bus <$ 10.
Norėdami parašyti programinę įrangą į šį prašymą, neturėtų užtrukti ilgiau negu 2 val.
Jums reikės prietaiso "dega" kodą į LP, bet daugelyje vietų vietos hobis parduotuvės siūlo šias paslaugas.
Jei turite nedalyvavo mikrokontrolerių Jums reikia pagalbos, bet Aš tikiu, bus doezens narių nori jums pasiūlyti .. daug padėti

Kita įranga, pavyzdžiui, maitinimo, vairuotojų arba RLYs variantai vienodai visiems.

IanP rašė:microcontroller with <2k Flash or OTP will be <$10.
Kalbant apie aparatūros yra susirūpinęs OTP kaina 1off

mikrovaldiklis su <2k Flash ar bus <$ 10.

Norėdami parašyti programinę įrangą į šį prašymą, neturėtų užtrukti ilgiau negu 2 val.

Jums reikės prietaiso "dega" kodą į LP, bet daugelyje vietų vietos hobis parduotuvės siūlo šias paslaugas.

Jei turite nedalyvavo mikrokontrolerių Jums reikia pagalbos, bet Aš tikiu, bus doezens narių nori Jums pasiūlyti padėti .. aikštelėKita įranga, pavyzdžiui, maitinimo, vairuotojų arba RLYs yra visų variantų tos pačios.

Man patinka 51-šeimos, kad čia rasite pagrindai:
http://www.engr.usask.ca/classes/EE/391/8051_Tutorial.pdf

Čia yra Sujunk info:
http://www.mstracey.btinternet.co.uk/pictutorial/picmain.htm

Yra daugiau šeimų mikrokontrolerių ir choice is yours ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back