Palyginus generinio vynai su bendriniu "AVR

P

pauloynski

Guest
Lyginant generinio vynai su bendriniu AVR ir beveik vienodo dydžio ir to paties išteklių, yra kažkas PIC gali padaryti ir "AVR negali?Ar tiesa, pranašumas naudojant IPS bet naują projektą?I'm not lazzy apie kintančias nuo Kompiliavimo į kitą.Jei kas nors gali parodyti man gera I'll change.Mano abejonės, yra, yra kažkas yra IPS veikia geriau nei AVR dėl mažos galios, greičio, mažiau klijuotų logika
ir tt?

I dont think so AVR geriau nei IS

Vienintelis skirtumas i feel yra įvairių IPS, palyginti su "AVR

Nandhu

Nėra jokio skirtumo tarp IPS ir AVR bendrieji uždaviniai.Koks esate susipažinę su yra geriausias.

Sekite šią nuorodą, norėdami skaityti eksperto nuomonę:

http://www.embeddedgurus.net/state-space/

Vabzdžiai kompiuterio pasaulis

"Kita vertus, Venerabiles IS architektūra yra pats blogiausias (arba C ir draugiškas). Tai įdomu, nes tai yra 8-bit rinkos lyderė. Aš nuoširdžiai nesuprantu kaip Microchip pinigus, kai jų lustai reikalauti, kad labiausiai silicio konkrečiais funkcijas. Aišku kai kurios kitos pajėgos ne tik techninių privalumų turi darbo čia. "

Dėkojame svicent.Šis tekstas yra labai naudinga.Kiek žinau kuriant PICs prasidėjo 1975 metais ir AVRS in1996.Tai kodėl PICs dominuoja rinkoje iki šiol.Reikalas tas, kad tikrai klausimais: žmonės, kurie mokosi, kaip naudoti vienos rūšies MCU yra labai lazzy apie keitimą į naują technologiją.Eventhough, manau, kad AVRS dalis šiandien tenka rinkos beveik lygus, PICs.Be to, jei jūs žinote apie bet koks palyginimas, įskaitant naują AVR32s arba ATxmegas prašome praneškite.

AVRS yra greičiau nei PICs, su AVR, gali atlikti 1 instrukcijos 1 mašina takto ciklą, kadangi IPS poreikius 4 mašina laikrodžio ciklai ..

IPS yra turtingas periferinė nustatyti lyginant su AVR ir palaikymo jie is awesome.Norėdami naujokai, vynai yra gera pradžia.Norėdami pereiti per IPS technologijas, laiko mokytis vynai yra mažesnis, palyginti su kitais.

mano nuomone, avr geriau nei pic, nes kaip sakė anksčiau jie buvo sukurti?
Aš naudoju pic, nes sužinojau apie juos, ir jie visada buvo pakankamas, kad mano poreikius.
gali būti į video overlay taikymo pic nėra greitai trūksta ir avr reikia?
būdu dont pamiršti atmel yra turintis tam tikrų sunkumų dabar ir yra gandai LUSTINĖ supirkimo atmel ...
bus jie, kaip Microsoft ir atmel dingti su tuo, ar išlaikyti avr technologija?tai klausimas.

shashavali_m rašė:

IPS yra turtingas periferinė nustatyti lyginant su AVR ir palaikymo jie is awesome.
Norėdami naujokai, vynai yra gera pradžia.
Norėdami pereiti per IPS technologijas, laiko mokytis vynai yra mažesnis, palyginti su kitais.

Visų pirma nėra "Generic IPS arba bendrinis AVR".Nėra nieko AVR pasaulis kad lygina dydžio ir kainos į PIC10.Jums reikia žiūrėti į konkrečius reikalavimus, paraišką rasti ar ypač IPS prietaisas gali atlikti darbą geriau ar blogiau nei AVR.
AVR yra neseniai / Šiuolaikinė architektūra.Kai kurios citatos iš ankstesnių pranešimų nėra tiksliai įrodymą žinių nors.
"AVR yra spartesnis, nes ji atlieka vieną nurodymą vieną ciklą, kol IPS poreikius 4" Jei PIC važiavimas 4x į MHz nėra skirtumo greitis,
o tai laiko ir serijos sąsaja gali pasinaudoti greičiau laikrodis.Kuriant PCB dirba 48 MHz, tačiau yra šiek tiek daugiau nei vienas keblus dirba 12 MHz dažniu.
Vienas klausimas buvo palyginti XMega ir AVR32, gerai, kad yra kilogramo apelsinų palyginti toną obuolių.Dviejų visiškai skirtingų architektūrų atžvilgiu CPU.Jie bando dalintis periferinės ir plėtros priemones, kiek įmanoma, bet procesorius yra visiškai skirtingos.
Vertinant AVR32 arba net XMega, jūs taip pat turėtų apsvarstyti ARM / Cortex-P3 pagrįstas prietaisai.A XMega su 128KB Flash paprastai yra brangesnės negu Cortex-P3 su 128 KB flash o Cortex siūlo keletą kartų efektyvumą.
Už kai kurių papildomų paskaitų, daugiausia apie Cortex prietaisams, galite peržiūrėti šią svetainę:
http://www.mcu-related.com

Bob

Aš manau, kad ši diskusija yra begalinis, ir nėra daug taškų suteikta čia ir daug galima diskutuoti.Ką manote reikėtų apsvarstyti, yra, išlaidas, elektros energijos sunaudojimas, vystymosi laikas, ištekliai
ir tt Kodėl pirkti kranas panaikinti Degtukų dėžutė?kur, kaip jis gali būti panaikintas su ranka.Tai, ar jis yra 4 ar mašina vieną mašininį ciklą, jei jis tai gali padaryti darbą greitai (mažiau plėtros laiko) ir kaina yra mažesnė už 4 mašininį ciklą, tiesiog eiti į jį.Aš mačiau dauguma projektų galima padaryti mažiau nei pusę išteklius į MCU.

Asmuo, kuris padarė visus projektus su AVR tik reikalaus aptarti jo privalumus ir sako: de nuopelnus kaip ignorable ir tas atvejis su IPS's.

Taigi, mano nuomone, reikia pasirinkti ir atlikti projektų, ypač MCU ir nuolat daryti, kad tokiu būdu jis gaus daug patirties plėtoti.

Sutinku su bobsanjose ir Awarapunshee ..
Jau minėjau apie mašininį ciklą, nes ji buvo pastebimas skirtumas šių dviejų architektūrų ..

Man buvo EE virš 30 metų, ir aš mačiau daugiau, nei mano dalis "Technika karai", "C" versus Assembler palyginti Basic; CP / M, palyginti su MS / DOS; PC palyginti Apple; beta palyginti VHS; Blu-ray prieš HD DVD.Sąrašas tęsiasi ir.

Kadangi kai kurios kitos šalys nurodė, sėkmė rinkoje priklauso nuo daug dalykų,
kurių dauguma visus geros rinkodaros.

Cela dit, aš taip pat Microchip Dizainas partnerių, todėl turi daug patirties su Microchip.Vienas iš dalykų, rinkiniai Microchip perdirbėjai nuo kitos yra dvasia produktus jie siūlo, su įvairiausiomis pin-compatible dalys.Jei reikia, aš galiu lengvai pakeisti dalis daugiau I / O, daugiau atminties arba konkreti periferinė neprivalo keisti savo laive išdėstymą arba aparatinę.Turėdama daugiau kaip 200 variantų jokių kitų gamintojas siūlo tokias universalumas

Tai obuolių, palyginti su apelsinų.
Aš naudoju IPS, kaip Aš naudojamas jų metų.

bobsanjose rašė:

Nėra nieko AVR pasaulis kad lygina dydžio ir kainos į PIC10.

Nors mano įnašas apie PIC10 buvo vieną dieną po ATtiny10 skelbimu aš ne pastebėjau metu, Jūs, žinoma, teisingai, kad tiny10 yra atsakymas iš Atmel į PIC10.
Pranešimas spaudai Atmel skaito kaip jie pakeis PIC10 savo tiny10, I really
don't think so.
Keletas pastabų esate čia:
http://mcu-related.com/architectures/41-microchip-pic/69-attiny10-versus-pic10f200.html

Bob

Aš pradėjo į pasaulį mikrokontrolerių su senais 8051, vėliau aš sužinojau ATMEGA16 ir, galų gale, aš išmoko PIC16 privaloma universitete.Ir mano nuomonė apie PIC's yra tai, kad jie yra Klecić.Jie gerai, jei dizainas yra automatas būdu nieko bet.

Argumentas, kad PIC yra senosios architektūros nėra vertės, nes 8051 toks pat senas, kaip IPS ir yra puikus mikrokontrolerów net ir šiandien.

Taigi aš rekomenduoju į rookies pradėti nuo 8051.

Dabar aš norėčiau sužinoti apie Cortex mano pabaigos karjeros projektą.

Senovės, tačiau vis dar naudojama IPS 14bit šerdims nėra labai lanksti, palyginti su šiuolaikinės 18F 16bit branduolys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back