Palyginimui: ad7730 ir ads1232

A

arnab.bhaumik

Guest
Hi all,
Aš ką tik baigė sveria masto mašina naudojant ad7730 ir at89c52.(su sdcc).

ad7730 yra labai geras, daug tikėtis bent 24 bitų.
tačiau pagrindinė problema yra tai, kad ji kainuoja 11,50 $ (beveik čia, Indija).savo pinigų (beveik 550 Indijos rupija) partija.

po paieškos neto Radau ads1232 Texas priemonė.yra labai pigūs, nei ad7730.iš ads1232 kaina yra 3,9 $.

Mano klausimas yra tai, kad abu R 24 Bit Sigma-Delta ADC apkrovos ląstelių.Bet kas ten Centrifugos klasė palyginimas?

už parformance (skaičiavimas ir stabilumas) ad7730 yra tikrai geras.

patyręs ppl Please help ......

arnab/vu2bpw

Hi arnab,
Gavau ads1232ref komplektas su manimi ir jos savybės yra gana priimtinos.Where are you located, I've got atsarginių ADC taip pat gali būti galiu atsiųsti įvertinimo rinkinys.

Palyginkite jų lapeliai.Jų elektrinėms charakteristikoms, DC ir tt
Šis parametrai IMP lyginti dvi ADC's.

labas,Daugelį metų aš 4 pavyzdys ad1232 su manimi, bet aš padariau papuošalai projektą su ad7730 ir dabar daro kiti svėrimo skalės su ca5460a.I priklausė SSI gamybos vienetas svėrimo skalės.šiuo metu mano Kitas logiškas projekto tikslas yra padaryti analizės svėrimo skalės su "electromagnetic_force_compensation" jutiklis ir sistemos.šioje sistemoje tiek, kiek aš žinau ,01 mg rezoliucija yra įmanoma.

reikia šiek tiek šioje srityje pasiūlymą.kaip literatūroje yra labai mažai grynųjų.

arnab/vu2bpw

PS-I live in Kolkata, West Bengal

Hi arnab,
Buvau ten WB ne haldia 2,5 metų, aš ką tik pradėjau dirbti su svėrimo skalės taikymo.Esu kurti partiją užpildas su ADS1232 bet iš TI parama yra apgailėtina.Aš jau sukurta 10bit ADC už 500gms užpildas su mega8 AVR ir PLC per.Rinkinys pats yra weing mastu galima measureing 0.001μg, labai gerai, palyginti su satorious, metler arba eassen svarstyklės kainuoja apie 80k inr.You netgi išanalizuoti triukšmo ir stabilumą pati sistema.Dabar dienas aš arti delhi.What I Wanna Do yra jo sąsaja su mega8 AVR ir siųsti realiu laiku matuojama įtampa / masės kitų AVR virš serijos Strings & procesą toliau.Noriu išlaikyti minimalų atstumą tarp loadcell & keitiklis skaitmenines.galbūt visai ADC viduje loadcell būstą.
Galite skaityti vadovą dėl rinkinys.focus.ti.com/lit/ug/sbau120a/sbau120a.pdf

Hi attrish,

sako man rinkinio galima išmatuoti ,001 UG arba ,001 g??jei ,001 g taip pat Load Cell, tada iš rinkinio dizainas yra tikrai labai geras.But i really dont manote, kad R gettign stabilios svarstymo 1mg nuo apkrovos ląstelių.ir jei gaunate Please let me know.Aš taip pat norėčiau įvertinti rinkinio ir jo aparatūros projektavimo veiklą.

jos remiasi į tai, kad bandote i 1 metus po to, kai gavo stabilias veiksmingas svarstymo 10mg rezoliucijoje 300g apkrovos elementų (LPD padaryti), naudojant ad7730.kas atrodo, kad siekiant stabilumo teko atlikti daug pakeitimų, PCB projektavimas.

mano e-pašto adresas yra arnab.bhaumik (at) gmail.com Please drop paštu.

arnab/vu2bpw

Hi arnab,
ką aš pastebėjo, kad toli, rinkinys turi gryna srovės šaltinis.Stabili maitinimo geriau yra rezultatai.infact galia taikantysis vs 9VDC baterija leidžia didelis skirtumas.bet pagrindinis trūkumas mano sistema buvo loadcell pati.Jo 7kg loadcell ir trūkumais, taip pat kartu su ne availibility kalibravimo svoris 5kg.Taigi, ką aš padariau buvo, aš užsikabinęs aukštos kokybės komplektas su trūkumais loadcell (ne linijinė O / P) ir kalibruojamas pagal 1 kg svorio.Dar ji aptinka pokytis svorio, net jei ir pateikti kalibravimo svoris 1mg.

(I pasiskolino masę kalibravimo rinkinys iš mano draugas nuo haldia kai jie uprgaded jų Lab masto Auto kalibruoti vieną Vibra. Jie buvo naudoti jį matuoti GSM ir laminatas).

Kaip jūs į svorio matavimo profesionaliai turiu Tikrinti užimtumą sistema dar kartą.I'll try to jums iš rinkinio ir bandymo vaizdo įrašą rytoj.
Jos buvo daugiau nei mėnesį, nes aš Powered iki rinkinys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back