palydovinė televizija Polarization klausimas

N

nadabro

Guest
Labas.

1-palydovinė televizija paprastai naudoti KU-Band Linijinė poliarizacija (horizontal / vertical), bet tai yra vardas, phenom, kuris leidžia gauti tiek H / V Polarization tuo pačiu metu, naudojant specialų sukimosi LNB?tai kryžminės poliarizacijos?

2-Jei i naudoti linijinės Polarized antena, kurią ji gali gauti tik vieną Polarization kiekvieną kartą (Dėl Horizontali poliarizacija LNB turi būti ne vieta X ir vertikalioji poliarizacija LNB turi būti ne vieta Y) .. i am ketina dB nuostolius?ne tarp polarizations, tačiau tos pačios poliarizacijos ..

Atsiprašome už supainioti klausimus ..

Ačiū.

1.Manau, kad jūs gaunate tiek polarizations su 3 dB nuostolis naudojant 45 ° pasukti LNB.
2.Aš nematau, kodėl jums reikia turėti nuostolių, esant normalioms sąlygoms.

Taigi, jei aš naudoju Kyšulio antena i gaus 3dB geriau nei palydovinė kompensuoti patiekalas .. nes jis gali gauti tik vieną Polarization kiekvieną kartą, aš esu teisus?

taip pat apykaitinę Polarization palydovinė televizija
gal palydovinė poliarizacija yra apykaitinę dešinę ir kairę, ir sukasi LNB visada
juos gauti ir bet-3dB mažiau jei linijinėms priimančiosios antenos.

Paprastai apykaitinę kairėje / dešinėje Polarization yra C-Band, į KU-juosta yra H arba V.

mano painiavos yra: Aš naudojate Kyšulio antena, kuri dirba tik su H arba V Polarization .. apibrėžta, kad gavimo vertikalioji poliarizacija LNB turi būti (elemento viduje) į 0S rotacija.Horizontaliųjų Polarization LNB turi būti 90s rotacija.Į 45S Aš ne signalo H ir
V
so
I've linijinės Polarized ragelio?

Tačiau Offset / parabolinės antena, gauti konkrečių Ku-diapazono palydovas, aš pasukti LNB pagal palydovų specifikacija's (pavyzdžiui, 32S), ir i tik gauna signalą, jeigu aš LNB šioje konkrečioje kampas, 0s arba 90s papratimas darbą ..

kas yra kompensuoti / parabolinių patiekalas Polarization, kad galima gauti ir H / V signalo nurodyto kampo?

Labas,
Jei palydovinio suteikia H ir V poliarinius tuo pačiu metu tu negali turėti tiek su savo ragų linijinės poliarinius antena (jūs-3dB mažiau) ir jums reikia naudoti vieną su sukamaisiais poliniai.
Jei H ir V poliarinius yra alternatif savo reikia žinoti, dažnumą ir Swith savo LNB šio dažnio.

PAF rašė:

Labas,

Jei palydovinio suteikia H ir V poliarinius tuo pačiu metu tu negali turėti tiek su savo ragų linijinės poliarinius antena (jūs-3dB mažiau) ir jums reikia naudoti vieną su sukamaisiais poliniai.

Jei H ir V poliarinius yra alternatif savo reikia žinoti, dažnumą ir Swith savo LNB šio dažnio.

gali rasti tai naudinga:

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=259714&highlight=stutzman

Aš siūlyčiau Stutzman knyga yra labai išsamus aprašymas apie tai, kaip Polarization dera anetnna efektyvumą.

I am not sure visų nomenklatūros, tačiau paprastai palydovinės siùstuvas perduoda tiek polarizations.Dish Network, pavyzdžiui, buvo maždaug pusę jų kanalų į vieną poliarizaciją, o kita pusė iš kanalų, kita poliarizacija.Į LNB yra apskrito bangolaidžio prietaisas, įskilimų gautą signalą paverčia dviejų linijų polarizations.Tada prieš įvesties stiprintuvas yra SP2T jungiklis, kad pasirenka vieną ar kitą poliarizacija.Jums reikia gerus kryžminius pol atmetimas yra tokia sistema, kitaip jums bus tuo pat metu gauna du visiškai skirtingus televizijos kanalus.

Dėkojame už abu atsakymus's ..

Taigi man reikia sukamaisiais Polarized antenos gauti ir H / V polarizations .... jei ir yra antenos, kad turi Ašiniai santykis mažesnis kaip 1dB yra apykaitinę Polarized .. ar jis turėtų būti puiki 0dB Ašiniai santykis?

Na, čia yra spec už dish tinklo LNB.Matyt gavo arba dešinę arba kairę ranką apykaitinę Polarization ir apskrito bangolaidžio mechanizmas atskiria jį į V ar H polarization kvadratinių bangolaidžio produkcijos.Tada pereiti pasirenka vieną iš dviejų rezultatų per MicroStrip zondai į kvadratinį bangolaidžio.(Aš paėmė vieną išskyrus vieną kartą,
o mano atmintyje gali būti fuzzy bet tai, ką aš atsimenu).

Jos turi 18 dB crosspol izoliacija sistemos darbą.

http://sadoun.com/Sat/Products/S/DPL2-DishPro-Dual-LNBF.htm

Ar teisingai?

Palydovinė (Ku) Linijinės Pol --->-3dB nuostolio <---- parabolinių ----> 0dB nuostolio <---- LNB

Palydovinė (Ku) Linijinės Pol ---> 0dB nuostolio <- Linijinės Pol.Antena ->-3dB nuostolio <---- LNB

nadabro rašė:

Ar teisingai?Palydovinė (Ku) Linijinės Pol --->-3dB nuostolio <---- parabolinių ----> 0dB nuostolio <---- LNBPalydovinė (Ku) Linijinės Pol ---> 0dB nuostolio <- Linijinės Pol.
Antena ->-3dB nuostolio <---- LNB

Palydovai siunčia įvairią informaciją apie įvairius polarizations tačiau šių signalas yra tuo pačiu dažniu.Taigi, turi būti galimybė atskirti juos ir gauti antena arba jie jam vieni kitus.DBS TV palydovus daugiausia naudoti apykaitinę poliarizacija.Vienas signalas ateina su bangos sukasi laikrodžio rodyklės kryptimi ir kiti signalo atvyksta su bangos sukasi prieš (arba dešinę ranką apykaitinę polarization - RHCP ir kairiajame apykaitinę polarization - LHCP).Yra du būdai atskirti šiuos signalus į gautų antena (atminkite, jie tuo pačiu dažnumu, kad jums turi atskirą jų).Jūs galite naudoti antenos, kad atsakas į apykaitinę Polarized bangos, pavyzdžiui, spiralinės.Vienas turi Gliemezis žaizdų vienaip ir atsako į vieną signalą ir kitų sraigtas yra žaizdų kitu būdu ir Atsako į kitą signalą.Tai dažnai naudojamos oro palydovinių imtuvų.
Tačiau tai, kas paprastai daroma bangų įveda feedhorn.Tada mechaninio prietaiso viduje, kad perkoduoja RHCP ir LHCP į linijinės Horizontali ir vertikali komponentas.Yra du MicroStrip zondai dėl PCB esant 90 laipsnių ir vienas zondas picks iki RHCP, kuris buvo konvertuotas į O ir kitas zondas picks iki LHCP kad buvo paverstas V.
Kitais atvejais, kai palydovus naudoti H ir V Polarization pradėti.Tada jūsų imtuvo antena nereikia konverterio į ragų.Du zondai bus įlaipinti H ir V tiesiogiai.
Aš nematau, kaip galima atskirti apykaitinę bangos naudojant stačiakampius feedhorn.Galite tai padaryti H ir V pašarų zondai esant 90 laipsnių, tačiau ši veikla turėtų būti prasta sukamaisiais bangų.

Šis produktas gali gauti ir sukamaisiais ir linijiniai polarizations
http://www.invacom.com/documents/2ndgenQuadpolardatasheetwhite.pdf

Yra keletas įdomių ir klaidinančių atsakymų aukščiau.Tiesine Polarized antena atsakys į visus sukamaisiais Polarized signalą.A sukamaisiais Polarized antena atsakys į bet kurios tiesinės antena.Bus signalo praradimas abiem atvejais.Tiesine Polarized (vertikaliai) antenos nebus atsakyti į horizontaliai Polarized signalą.Panašiai yra RHCP antenos nebus atsakyti į LHCP signalą.

Prisiveja nuoroda Aš minėto tikrai gausite visa tai ranka.Yra ir kitų nuorodų apie bet yra baigtas.

Labas,
An OMT (ortogonalne režimas Transducer) naudojamas ne LNA gauti tiek polarizations.Try gauti daugiau info.abt OMT.
Linkėjimai
Bhanumurthy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back