paleidimo citcuit savarankiškai šališkumo

A

analog_ambi

Guest
M1-M5, yra paleidimo grandinė savęs šališkumo refernce. VDD yra 1,2 ir V1 yra usuall 700mV. M1 dydžio srovė = 30nA. Po grandinė startsup V2 1v ir M1 duomenys apie triodinį, M5 išsijungia. Yra M1 ketina triodinį po paleidimo problema?
48_1343894046.jpg

Tol, kol M5 nuotėkis yra nereikšmingas ir galite sau leisti išmesti srovė, tekanti per pirmąjį filialą, tada jums yra bauda. Jums gali būti geriau metant kitą 300mV V2 M5 vartai arčiau jos šaltinio ...

Įsitikinkite, kad jūsų pradžios iki grandinė iš tikrųjų daro savo darbą teisingai (pvz., naudojant yra lėtas pradėti up rampos už VDD): kaip ten yra ne į paleisties grandinės kontrolė, tai gali būti įmanoma, kad M5 lieka visada išjungti (ir todėl neveikia startuojant).

Įsitikinkite, kad jūsų pradžios iki grandinė iš tikrųjų daro savo darbą teisingai (pvz., naudojant yra lėtas pradėti up rampos už VDD): kaip ten yra ne į paleisties grandinės kontrolė, tai gali būti įmanoma, kad M5 lieka visada išjunkite (ir todėl neveikia STARTUP)
Sveiki erikl Ši grandinė yra dažniausiai naudojamas pvz., Baker CMOS knyga; yra tik pora dalykų, kurie gali suklysti: jis neišsijungia tinkamai arba ji sukuria daugiau nei vieną OP. Paleidimas yra garantuotas, nes nėra šališkumo dabartinių V1 takelius VDD galios metu didinamos, o V2 ​​ir M5: D takelis VSS

Įsitikinkite, kad jūsų pradėti grandinės iš tikrųjų atlieka savo darbą teisingai (pvz., naudojant lėtai Start Up rampa VDD) :)
lėtas rampos kiek kilimo trukmė turite galvoje? Pavarčiau 1. Mums pakilimo laiku. Jis veikia puikiai! 0 pradinę sąlygą, kad PVO ir NMOS yra. [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color]
Galite būti geriau metant kitą 300mV V2 M5 vartai arčiau jos šaltinio ...
vartai nutekėjimo pagal atvirkštinio šališkumo, ty VGS = 300mV (teigiamo) PVO ATTO amperų. Taigi, jos nereikšmingas. Jūs esate klausia manęs padaryti VGS = 0 ir taip sumažinti šį nuotėkį .. tinkamą?

Naudojant neigiamą VSG apskritai padidinti nuotėkio wrt VSG = 0, nes GIDL PVO. Tai labai priklauso nuo technologijų ir ne visada modeliuojama, nes aš nežinau, kokios procesą ir specifikacijos yra susijusios su, tai verta paminėti. Be to, jūsų atveju Vsg5 = 0 būtų nuolat M1 soties ir sumažinti savo švaistomi dabartinis

Sutinku su erikl. Jei yra dabartinis nuotėkis M1 kategorijos transporto priemonių, galbūt V2 įtampa gali būti per aukšta, ir išjungti M5 visada.

Sutinku su erikl. Jei ten yra dabartinis nuotėkis M1 kategorijos transporto priemonių, galbūt V2 įtampa gali būti per didelis ir savo ruožtu išjungti M5 visada.
pagal į atidarymo paštu, M1 yra dydžio už 30nA, tai yra ilgas PFET (kaip reikalaujama šio dizaino), kur daryti matote nuotėkio iš? vartai nuotėkis 1.2V oksidą su VSG = 0 yra visiškai nereikšmingas ...

Naudojant neigiamą VSG apskritai padidinti nuotėkio wrt VSG = 0, nes GIDL PVO. Tai labai priklauso nuo technologijų ir ne visada modeliuojama, nes aš nežinau, kokios procesą ir specifikacijos yra susijusios su, tai verta paminėti. Be to, jūsų atveju Vsg5 = 0 būtų nuolat M1 soties ir sumažinti savo švaistomi esamą
Aš naudojant IBM130 cmrf8sf. Ši grandinė yra diapazone nuo -20 iki 30C temperatūros jutiklis dalis. Kad i dont norite išsaugoti VSG artimas 0. Net maža srovė per M5 dėl mažos teigiamą VSG sukelti disbalansą savęs šališkumo grandinės ir sukelti klaidų temperatūros rodmuo. Aš nesupratau, kaip išlaikyti M1 soties sumažinti atliekų srovė. Triodinį srovė bus mažesnė arba lygi soties .. teise?

lėtas rampos, kiek kilimo trukmė tai reiškia? Pavarčiau 1. Mums pakilimo laiku. Jis veikia puikiai! 0 pradinę sąlygą, kad PVO ir NMOS yra.
Tai gerai. Bet aš taip pat pabandyti su daug ilgesnį kilimo trukmė 100ms tvarka (įsivaizduoti maitinimo adapterį, pakrovimo didžiulį kondensatorius).

Aš naudojant IBM130 cmrf8sf. Ši grandinė yra diapazone nuo -20 iki 30C temperatūros jutiklis dalis. Kad i dont norite išsaugoti VSG artimas 0. Net maža srovė per M5 dėl mažos teigiamą VSG sukelti disbalansą savęs šališkumo grandinės ir sukelti klaidų temperatūros rodmuo. Aš nesupratau, kaip išlaikyti M1 soties sumažinti atliekų srovė. Triodinį srovė bus mažesnė arba lygi soties .. tiesa?
cmrf8sf GIDL nebus problema. Sumažėjo nuo antrojo punkto, per M1 dabartinis eiti arba žemyn, priklausomai nuo to, kaip jūs jį perkelti atgal į soties: - jei jūs pakeisite M1, perkelti jį atgal į soties įtampą ant iš 3 diodas, laidu sujungtas NFETs todėl sumažėjo filialas srovė - jei jūs pakeisite arba pakeisti palaikymo NFET diodai M1 pats, tada jūs iškart, nes jums veikia esant pastoviam VG jūs tiesiog atlikite VDS VS ID chracteristic

cmrf8sf GIDL nebus problema. Sumažėjo nuo antrojo punkto, per M1 dabartinis eiti arba žemyn, priklausomai nuo to, kaip jūs jį perkelti atgal į soties: - jei jūs pakeisite M1, perkelti jį atgal į soties įtampą ant iš 3 diodas, laidu sujungtas NFETs todėl filialas srovė sumažėjo - jei jūs pakeisite arba pakeisti NFET diodai išlaikyti M1 tada jūs iškart, nes jums veikia esant pastoviam VG jūs tiesiog atlikite VDS VS ID chracteristic
Thank you so much jūsų intuityvi analizę! [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Ačiū, erikl už info!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back