Palaidoti ar aklųjų Vias būtina daugiasluoksnės plokštės?

3

3Deye

Guest
Sveiki, Kaip pavadinimas reiškia, yra rūsys, arba aklas VIaS turi 8-10 sluoksnį PCB ar galiu jų išvengti dizainas?

Jie nėra privaloma! Aš niekada naudojo juos, bet didelio tankio plokščių manau jie išdėstymas "lengviau" (ar įmanoma!). Keith

Sveiki Keith, ilgą laiką ne žr:) Ačiū, aš pasistengsiu, kad būtų išvengta jų naudojimo, nes jos padidina gamybos sąnaudas siuntos (daugiau apie $ 400 už 10-sluoksnio PCB).

Aš čia buvo - tik šiek tiek užimtas, kad ne taip aktyviai. Bendrovė Aš paprastai naudoti nedaro aklai VIaS ir aš paprastai padaryti sumaišyti signalas lentos iki 6 sluoksnius taip aklai VIaS nėra problema. Kartais, nors norėčiau galėčiau naudoti, juos net 4 sluoksniuose, nes baigsis PCB paviršiaus įdėti VIaS į nesmogdamas kažką. Aš įtariu, kad tai, ką privers jus turite juos naudoti, kai jūs gaunate 8 sluoksnių ar daugiau. Aš dažnai pasiekia tašką, kai aš nesu tikras, kuriuo keliu eiti su išdėstymą, kad aš įrašyti kopiją ir eikite žemyn vienu maršrutu, ty, įdedama kita sluoksnių pora ir tada galite grįžti ir pabandyti kitas sprendimas, ir išsirinkti vieną, kuri, atrodo, vyksta geriausiai. Keith.

PCB, įskaitant aklina kiauryme ar paslėptų gręžimo darbai poreikius daug kartų, ji reikalauja didesnio tikslumo, gamybos laiko, todėl ji yra brangesnė nei jokio įskaitant jų.

Aklųjų ir palaidotas VIaS kartais prireikia ištrūkti iš didelio BGA arba sudėtingas, tačiau į mūsų dizaineriai paprastai stengiasi likti nuošalyje nuo jų. Abu yra ketiname pridėti papildomų išlaidų gamybos lentos - aklas daugiau nei palaidotas. Mes taip pat nustatėme, kad derlius gali sumažėti naudojant aklųjų ir palaidotas VIaS dėl padidėjusio bendro sunku gamybos proceso metu. Norime tik rekomenduojame naudoti akliesiems ir / arba palaidotos VIaS, kai nėra kitų galimybių, arba jeigu jums nerūpi, kad gamybos sąnaudos. Ryan O'Connor 911EDA, Inc www.911pcb.com

Ačiū Keith ir PCBWING už patarimus, iki šiol aš ne naudoti Palaidotas / Blind VIaS ir bandysiu jų išvengti, kiek įmanoma. Problema ta, kad papildomos išlaidos priklauso nuo to, ar jie naudojami, ar ne, ir nepriklauso nuo jų skaičiaus, todėl, jei aš pasakyti 1 palaidotas per, aš turiu mokėti papildomus 400 $, kuri yra ta pati kaina, jei Aš dešimtys iš jų!

Aš sutinku su Keith .. Požeminės ir aklas VIaS reikia, kai mes naudoti 0,4 arba 0,5 mm, įrenginių, kad atitiktų proporcijas. Dėl 8 arba 10 sluoksniu BRD nėra muliti arba nuosekliosios laminavimas poreikį. Taip pat ji priklauso nuo minimalių gręžimo dydis tarybai dėl plokštės storis (Aspect ratio) thx ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back