Paklaida grandinę sulankstyti cascode su nauda didinant OTA neede

W

wael_wael

Guest
Hi everubody,

Čia aš sulankstyti cascode vytelė nauda didinant stiprintuvai, gali kas nors man padėti ir atsiųsti man gera bias circuit galioja jį.

nuoširdžiausi linkėjimai
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš jums galiu pasakyti, kad jau nebent tai tik reiškia, kad akademiniame pasaulyje (turi būti paskelbtas tik), nenoriu naudoti, kad PFBK grandinė (aš įdėti ją į ratą).Tai nėra geriausias būdas iki šiol.

ačiū, bet aš suvalgykite šališkumo tinklą ne apie PFBK grandinė.Ar turite kokių nors dėl šališkumo tinklo Tikiuosi, kad kai kurie gali padėti idėja

PaloAlto rašė:

Aš jums galiu pasakyti, kad jau nebent tai tik reiškia, kad akademiniame pasaulyje (turi būti paskelbtas tik), nenoriu naudoti, kad PFBK grandinė (aš įdėti ją į ratą).
Tai nėra geriausias būdas iki šiol.

Hi wael_wael,

Ką tiksliai reikia?Ar vartų įtampa kartos dabartinis veidrodžiai P ir N ir cascodes P ir N?

Taip, tai geras klausimas.Nes tai paprastai neskelbia, todėl ne taip lengva rasti.

Well, there's not big paslaptį už jį.Jūs kažkur reikės nuoroda kartos blokas (kaip Pločio tarpas).

Dabar paprasčiausia yra naudoti esamą patekę per MOP tranzistorius jungiamas diodas režimu ir keičiant jų dydžio.Kaip nykščio taisykle, už veidrodžių nuorodos turės tokio paties dydžio kaip veidrodėliai ir cascodes, tranzistorius, diodas, laidu sujungtas bus maždaug tą patį W ir 4 * L.

Yra šiek tiek sudėtingesnės struktūros, tačiau aš nežinau, kaip gauti tuos brėžinius dabar.

Tikiuosi, jūsų klausimą šia kryptimi, kitaip, ką rašyti nieko daug:-BParašytas po 12 minučių:n1cm0c,

Yra geresnių būdų požiūriu CM, o kad pakartotinai naudojant jau veikianti grandinė kaip pirkimo diff pora, bet vistiek, yra dvi dideles problemas, susijusias su IT:

* As labai protinga neatitikimas.Iš tiesų, jei analizuoti grandinės, pamatysite, kad srovė eina per cm kontrolės tranzistorius yra skirtumas tarp viso srovės PVO dabartinis veidrodžiai ir NMOS dabartinis veidrodžiai.Tarp dviejų gali sugadinti iš PFBK linija, kuri tikriausiai jau yra gana mažas pelnas nesutapimo

* Ji pavojinga pradėti sąlygas.Jei priversti Y stiprintuvas įėjimai į GND, tranzistorius galima atskyrimo ir negali siekti daugiau cm įtampa

Aš asmeniškai kyla problemų su šia grandinės tipo.Tai nėra toks jau blogas sprendimas, nes jis naudoja tik vienas tranzistorius, bet tai labai pavojinga.Žmonės yra linkę pamiršti šios grandinės dalis, ir tai gali padaryti jūsų visą sistemą, neatitinka

Thank you so much, I think I get solutin ir norėčiau pasidalinti ja su jumis, atsisiųsti projektą, yra šališkumas tinklo grandinės aukščiau

Turiu padaryti pelną padidino sulankstyti cascode OTA vamzdynų ADC,,

Aš galiu kreiptis į jūsų projektą ...

labai tau ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back