pakeitimas transistor Motorola MJ15004

C

CyberBrite

Guest
Hi All,use TO3
package model ?

Bet kuri institucija žino pakeitimo tranzistorius Motorola MJ 15004
naudoti to3
pakete modelis?
Thanks in advance
Paskutinį kartą redagavo CyberBrite 30 sausis 2008 16:26, edited 2 kartus iš viso

Deja aš turiu galvoje pakeisti ne nemokamas.Aš redaguoti savo klausimą.
Žinau MJ 15004 yra PNP tranzistorius ir jos papildomą MJ 15003 kaip NPN tranzistorius.

Deja, ne skaitant šį klausimą tiksliai.Tačiau, dalis yra gamybos Onsemi, nereikia pakeisti.

Tai ne tavo melagingi, aš neteisingai paštu klausimas: pakeitimas nemokamas.Aš atsiprašau už tai.
Gerai, Ar MJ 15004 lengva rasti?Jeigu aš negaliu jo rasti, ką pakeisti tranzistorius galima naudoti panašumas, kad lengva rasti į bendrą elektroninių komponentų parduotuvėje?

TIA

Abi Digikey ir Mouser yra jų atsargos (PB nemokama versija).Mouser sąrašus NTE61 kaip nuoroda atitinka ir galėsite ieškoti savo vietos parduotuvėje, bet NTE dalys paprastai yra brangesnės.

Į sveikatą

Mano šalyje lengva rasti tranzistorius padaryti National Semiconductor jų 2N serijos tranzistorius.Kuris 2N serijos tranzistorius yra semilarity ir galimybę pakeisti Motorola MJ 15004?

Jeigu Jūsų programa naudoja įtampa toliau 100V galite apsvarstyti 2N3055 ..tuo pačiu klausimu, panašiai stuff ..turėtų būti lengva rasti ..

Linkėjimai,
IanP

Labas,

iš saugios zonos charakteristikas, tai nėra gera idėja naudoti 2N3055 gerokai viršijo Uce0, max 60 voltai.Ir dėl MJ15004 pakeitimo, PNP 2N2955 reikėtų.

Kaip MJ15004 pakeisti su panašūs duomenis, galite naudoti 2N6609.Aš tik žinau, kad jis buvo pagamintas iš RCA, kuris taip pat padarė MJ15004 į 70-oji.

Linkėjimai,
Frank

Dėkojame,
matau specifikacija 2N3055 ir 2N6609 labiau panašus MJ15004 tačiau tiek mažiau nei galia.

Galiausiai buvo rastas ir nupirktas tranzistorius MJ15004.

Dabar, nuoroda į schema pridedama Noriu naudoti MJ15004 kontroliuoti dabartinę vairuoti pūstuvas motorinių greičiu.

(lead acid accumulator voltage - battery).

Maksimalaus greičio pūstuvas motorinių (M) poreikių dabartinė apie 14 Amperes esant 12 VDC
(švino rūgšties akumuliatorius, įtampos - baterijos).
Bet aš nežinau, atsparumo vertės rezistorius R1, nes tai man reikia padėti Jums man atsparumo vertės R1?
Ir jei aš noriu kontroliuoti pūstuvas motorinių greitis nuo langelio prie didelio greičio, kiek kintama varža diapazonas yra nuo pagrindo kolektorius?
Atsiprašome, jeigu mano anglų kalba blogai, ir ačiū iš anksto už jūsų pasiūlymus ir pagalbą.

linkėjimai,
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back