Pakeisti AT89C2051 su AT89S2051

R

red_thunder

Guest
Sveiki! Jei kas galėtų padėti, aš norėčiau žinoti, jeigu aš galėtų pakeisti AT89 K su AT89 S 2051 be jokių aparatinės ir programinės įrangos pakeitimas 2051. Leiskite man paaiškinti, aš turiu iš Elektor projektas (IR šviesa blankesnė) remiantis C2051 UC, kad negali būti programuojami per ICSP programuotojas, kad aš jau turiu, tad norėčiau jį pakeisti S2051 UC, jei tai įmanoma. Ačiū! Andrej

Labas Taip, galite pakeisti s2051 ... Rūpinkitės serijos programavimo eilutes, jei nuspręsite programą ją laive mano Nandhu

tai gali būti padaryta, jei turite douts patikrinti atmel svetainėje pateikti paraišką pažymi, migruojantys iš 89c2051 į 89s2051

[color = tamsiai mėlynų] tiesiog pakeisti ... nėra jokio skirtumo .. 89s51 labai pati kaip 89c51 viskuo .. Be to, AT89C2051 ir AT89S2051 Taip pat tą pačią .. Vienas nedidelis skirtumas ..: 89s51 turi vieną nedidelį įrenginį .. ji gali būti tiek užprogramuotas su .. 1. programuotojas .. 2. serijiniais (IPT) Regards, Simran .. [/Color]

u gali pakeisti ai serijos C serijoje, nekeičiant techninės įrangos. tiesų ų serija yra pati C serijoje tiesiog galime programą S serijos su Isp.

Sveiki! Norėčiau padėkoti visiems savo atsakymus. Turiu tik vieną kitą klausimą. Ar galiu pridėti mano USB IPT programuotojas (ji remti AT89S2051) tiesiogiai Mosi, Sojų pasta, SCK, RST, VCC ir GND uosto UC ar turiu pridurti, tarp kai kurių rezistorių, mano aparatūros, nes aš niekada skirtos UC su IPT programavimo galimybes. Dėkojame už jūsų atsakymus. Andrej

Sveiki prisijungti tiesiogiai prie uosto kaiščių dont naudoti bet varžai. Tai gali sukelti problemų grandinė padės man, kad padėtų jums geriau Nandhu

Ačiū už jūsų pagalbą, Nandhu Aš pridėti grandinės schema siekiant geriau suprasti, ką aš turiu daryti. Ačiū Andrej

Hai Red_thuner Dėkojame už kreditus .. Ar aš žinau, ar galėsite programos incircuit? Mano patarimas: Prašome pereiti visus įvesties duomenis ar rezultatus, susijusių su IPT kaiščiai someother nemokamai smeigtukai (matau daug laisvo smeigtukai). nieko mano Nandhu

Mano patirtis su šia IPT stuff, naujo PIN turi būti ne prisijungti prie kitų komponentų, o IPT padarys "deginimas", todėl jums gali tekti megztinis, kai grandinės yra parsisiuntimo procesas, ir kai grandinė veikia jos programą

Hi jie abu yra beveik tas pats su šiek tiek mažas skirtumas, tačiau jis veiks jūsų projektu, aš jį naudojo ne problema atėjo. Dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back