Pakartotinai senas EPROM

S

Sputnik

Guest
Aš išgelbėti kelias EPROM iš senos įrangos. Ar galima juos ištrinti ir pakartotinai juos. Ačiū "Sputnik": idėja:

Hi, pirmiausia turite paminėti, kokių tipų EEPROM turite 1k, 2k, 4k, 8k 16k, 32k. 128k, galite juos naudojant šviesos sekvenceris daug daugiau

Čia yra sąrašas galimų prašymų EPROM: 7 segmentų indikatorius - dekoderis - paprasta greitai LUT MDV - sekvenceris (pvz., šviesos sekvenceris iš kvapiųjų medžiagų "po) - Stepper motorinių valdiklio - Sandėliavimas analoginius signalus (pavyzdžiui, skaitmeninių sinusinės bangos ar kalbos, PWM arba lygiagrečiai forma) - dažnio daliklis (atsiliepimų duomenų išvesties linijos adresas įėjimai) - kovoti su bet kurios iš anksto nustatytą seką - daug kitų - tiesiog paversti savo mintis!

Hi Jūs turi žinoti apie EPROM tipo norite, kad prie ištrinti kai EPROM yra lygiagrečios, o kiti yra serijos kai yra electraically erasble o kiti yra UV erasble Taigi, pašarų atgal mums EPRM jums yra nukreipimo tipą būtų galima padėti jums

Šie lustai turi mažai langų, kad buvo padengtos sidabro lipdukas, ir mirti yra matomas. Aš nieko nežinau apie juos, man reikia specifikacijų. Radau juos kasose, 486 atminties kortelę, braižytuvai ir tt ant jų numeriai: Chip 1 M5L2764K 84500L Chip 2 MBM27128-30 8509 R66 Kiekvienas su duomenų lapus ir kaip perprogramuoti juos būtų fantastinis. Sputnik: idėja:

Šie lustai turi mažai langų, kad buvo padengtos sidabro lipdukas, ir mirti yra matomas. Aš nieko nežinau apie juos, man reikia specifikacijų. Radau juos kasose, 486 atminties kortelę, braižytuvai ir tt ant jų numeriai: Chip 1 M5L2764K 84500L Chip 2 MBM27128-30 8509 R66 Kiekvienas su duomenų lapus ir kaip perprogramuoti juos būtų fantastinis. "Sputnik": idea:
taip, jūs turite 8k 32k EPROM, jei norite, kad paprastas programuotojas EPROM tai yra gera idėja naudoti Ace-X 7 segmentas dekoderis jis suteikia daug possibliteis naudoti juos 8k ir 32k yra labai didelis atminties dydis EPROM. gražus programuotojas tiesiog išbandyti batronix prog studija http://www.batronix.com/electronic/index.shtml

Abu yra standartą 5V EPROM atmintis (27xx serijos). Pirmasis iš "Mitsubishi" (8Kx8), antra - "Fujitsu" (16Kx8). Pritatė bet lygiagrečiai EPROM programuotojas.

Tai yra gana mažas EPROM, tačiau vis dar naudinga. Eiti hobis elektroninė parduotuvė nebrangiai EPROM programuotojas, kuris jungiamas prie kompiuterio. Arba, jei patinka iššūkiai, galite kurti vieną sau. Jums taip pat reikės EPROM trintukas. Tai yra trumpųjų bangų ultravioletine lempa. Trynimas trunka apie 30 minučių, daugiau ar mažiau, priklausomai nuo lempos intensyvumą. Būti, kad EPROM kvarco langelis yra švarus. Senų dalys, pavyzdžiui, kad sunku rasti, atsisiųsti duomenų lapus.

Per pastaruosius ... dieną, aš jau vyksta per 486 Portatiles ir rinkti BIOSs "(kurių dauguma iš jų buvo ultravioletiniais spinduliais trinamos pastoviosios EPROM), o dabar turiu Grand viso: 1x 64K 1x 128K 2x 256 6x 512K (Dažniausiai kaip 486 BIOS ) 2x 1024K, 12 EPROM iš viso. Tikiuosi, nusiųsti nuotrauką ar dvi, aš tiesiog reikia skolintis draugų skaitmeninio fotoaparato. Sputnik: idėja:

Galima gauti standartinis 8 "flourecent montavimo ir pakeisti vamzdis su ultravioletinių (turi būti dešinėje bangos), tada pastatyti nedidelį langelį aplink jį padengtų antistatinės putos turi EPROM. Tikriausiai ne verta tiek nedaug prietaisų nors.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back