S
Sputnik
Guest
Aš išgelbėti kelias EPROM iš senos įrangos. Ar galima juos ištrinti ir pakartotinai juos. Ačiū "Sputnik": idėja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Čia yra sąrašas galimų prašymų EPROM: 7 segmentų indikatorius - dekoderis - paprasta greitai LUT MDV - sekvenceris (pvz., šviesos sekvenceris iš kvapiųjų medžiagų "po) - Stepper motorinių valdiklio - Sandėliavimas analoginius signalus (pavyzdžiui, skaitmeninių sinusinės bangos ar kalbos, PWM arba lygiagrečiai forma) - dažnio daliklis (atsiliepimų duomenų išvesties linijos adresas įėjimai) - kovoti su bet kurios iš anksto nustatytą seką - daug kitų - tiesiog paversti savo mintis!
taip, jūs turite 8k 32k EPROM, jei norite, kad paprastas programuotojas EPROM tai yra gera idėja naudoti Ace-X 7 segmentas dekoderis jis suteikia daug possibliteis naudoti juos 8k ir 32k yra labai didelis atminties dydis EPROM. gražus programuotojas tiesiog išbandyti batronix prog studija http://www.batronix.com/electronic/index.shtmlŠie lustai turi mažai langų, kad buvo padengtos sidabro lipdukas, ir mirti yra matomas. Aš nieko nežinau apie juos, man reikia specifikacijų. Radau juos kasose, 486 atminties kortelę, braižytuvai ir tt ant jų numeriai: Chip 1 M5L2764K 84500L Chip 2 MBM27128-30 8509 R66 Kiekvienas su duomenų lapus ir kaip perprogramuoti juos būtų fantastinis. "Sputnik": idea: