pakalbėkime apie švino kompensacija už apkrovos talpa

R

rambus_ddr

Guest
Kai aš dizainas trečiajame etape uždaryti kilpa op, aš naudoju švino kondensatorius nulis canel mažėja didėjant apkrovai kondensatorius polių, ir gauti didesnį pralaidumą. Bet aš rasiu, kai švino kondensatorius taip pat sukuria tris kartus polių nulio, todėl aš negaliu padidinti pralaidumą. Ar teisingai naudoti metodą. Gali būti naudojamas anuliuoti op vidaus polių nulio sukurta bythe švino kondensatorius? Sveiki atvykę į jūsų patarimų!

Pirmiausia, būti atsargūs su słupowo-nulis atšaukti. Tiesą sakant, dažnio atsakas pagerėja, tačiau galite expoilt nusistovėjimo trukmę. Kaip ašigalis ir nulio nėra faktiškai cancell, gausite "Doublet". Šis Doublet yra beveik nematomas jūsų sistemos dažnio atsakas (dydį ir fazę), tačiau ji gali būti analizuojami pačiame laike. Yra geras popierius fenomenum paaiškinti šią iš Paul Gray. Pažvelkite į šiuos dokumentus. Pavadinimas: Sąryšis tarp dažnio atsakas ir nusistovėjimo trukmę operacinių stiprintuvų išleidimas: IEEE Journal of Solid-State grandynams, tūrio. 9, p. 347 - 352, 1974 m. gruodžio Autoriai: B. Yeshwant Kamath Robertas G. Meyer, Paul R. Gray Pavadinimas: Operational Amplifier klausimas sprendžiant elgesio analizė: IEEE Journal of Solid-State grandynams, tūrio. 17, p. 74 - 80 vasario 1982 m. Autoriai: KT Chuang

ką adivce galite pateikti šių didžiųjų kondensatorių apkrovos ir mažos apkrovos rezistorius, ir trijų pakopų uždaryti kilpa op kompensacijos. Ačiū!

polių nulio atšaukimo SHD negali būti teisiami, nes po 2 priežasčių 1. atsparumo vertės kitimas 2. Opamp talpinė apkrova nurodo Razavi knyga (freq NPI skyriuje) Jei u varžinio apkrova ur Opamp naudoti buferio etape paskutiniame etape. Jei u hav vairuoti talpinė apkrova, kaip įsitikinti, UR stabilumą, max vertė dangtelį UR multi etapo Opamp. U taip pat gali naudoti teleskopiniai arba sulankstyti architektūra. Čia gimęs AM bus padidinti su apkrovos talpa.

Ačiū už jūsų patarimų! 1. ašigalis ir nulio atšaukimo nėra reikalaujama, kad nulio = polius, tik reikia poliaus yra mažesnė, negu nulis, tada mastas sumažėjo 40db/dec, bet etapas nėra changed.so nėra reqired tiksliai rezistorius. 2. Razavi "knyga apie freq NPI, kuris yra beveik kalbėjo apie malūnininko comp tarp pirmą etapą ir antrojo etapo, ir kuri sukurta pagrindinių polių, tačiau mūsų dizaino, nes mažos rezistorius pakrovimo ir didelio kondensatoriaus krovimo, todėl pagrindinių polių turi būti išėjimo stulpą. Taigi metodas turi būti naudojamas pagal vieneto pelnas Freq atšaukti poliaus.

Kaip ir galima pasakyti, kad ur sistema hav, tik fiksuoto Polių skaičius .. Gali būti polių po nulio .. UR nulis vietos gali būti šiek tiek nondominant polius po .. gali u PLZ suteikti bet refrences Abt Gimė koncepcija ... aš niekada negirdėjau ABT šią koncepciją ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back