pailgomis optinį jungiklį

J

jayanthyk192

Guest
Labas, Aš naudoju pailgomis optinį jungiklį, kad i apsaugotos nuo diskelio drive.i taip pat gavo vieną komponentą panašus į mine.the imtuvas yra tranzistorius duomenų lape. gali kas nors man padėti dizaino pereiti naudodami šį? Tai, ką aš maniau: kai IR šviesa maks. tranzistoriaus Vce yra 0V.when IR šviesa min. Vce = Vcc (5V). Taigi rezistorius gali būti 1KΩ vertė taip, kad max vertės srovė = 50mA. prašom help.thank jums.

Jūs esate iš esmės teisingi, tranzistorius neatlieka, nebent šviesos diodas eina per plyšį, ir patenka į jį. Kai neatlieka, VCE išaugs iki maitinimo įtampos, kai ji atlieka ji turėtų sumažėti iki maždaug 0.2V. Jūsų matematika yra blogai, nors, iš 5V, per 1K rezistorius srovė bus 5 mA, o ne 50mA! Brian.

Jūs iš esmės yra teisingas, tranzistorius neatlieka, nebent šviesos diodas eina per plyšį, ir patenka į jį. Kai neatlieka, VCE išaugs iki maitinimo įtampos, kai ji atlieka ji turėtų sumažėti iki maždaug 0.2V. Jūsų matematika yra blogai, nors, iš 5V, per 1K rezistorius srovė bus 5 mA, o ne 50mA! Brian.
ačiū už atsakymą. todėl mano grandinės darbą? ir taip šiuo metu yra 5 mA, kaip jums sakė, o ne 50mA. :-D

Jūs neparodė jokio grandinės! Jei neturite vieta nieko į lizdą, ji veikia tik kaip normalus optiniu-sankaba. Kai pereisite srovės pro LED pusėje, tranzistorius pusėje pradeda vykdyti. Vienintelis skirtumas tarp normalaus ir opto-jungtis ir pailgomis vienas yra galimybė nutraukti šviesos spindulio išorės apsauga. Taigi, jei LED ėjo dabartinis ir jūs taip pat pateikti kažką į lizdą, nes nėra šviesos pasiektų tranzistorius, jis vis tiek negali vykdyti. Brian.

atsiprašau, čia paprastas grandinės ir datasheet.the grandinės dirbo tikrai well.thank jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back