Pagrindinis Televizijos schema

T

taring77

Guest
Hi all, Aš ieškojau internete dėl televizijos. Tačiau nėra jokių nuorodų, ar straipsnis, kuri gali padėti man suprasti kaip veikia televizijos syatem darbo ciruitry. Bet yra vienas manekenai-robotai, kelis televeion jungimo ar daugiau informacinių sąsajas? ačiū Taring77

HI DEAR, Tai yra PRIEINAMA Elektronikos knygų, pavyzdžiui, PAGRINDINIO ELECTRONIC IŠ Grob JEI REIKIA NEI Prašome informuoti mane

galite, prašome rašyti ryšį pagrindinio electronics_Grob knygos? i cant find it anywhere

[Quote = taring77] Sveiki visi, aš ieškojote internete apie televiziją. Tačiau nėra jokių nuorodų, ar straipsnis, kuri gali padėti man suprasti kaip veikia televizijos syatem darbo ciruitry. Bet yra vienas manekenai-robotai, kelis televeion jungimo ar daugiau informacinių sąsajas? ačiū Taring77 [/quote] Asmeniškai aš nemanau, knygas mokytis televizija egzistuoja pagrindai. Bent nė vienas, kad aš mačiau. Patikrinkite ar jūsų Geriausia būtų ieškoti internete ... : D

Ar Jus domina analoginės TV arba skaitmeninės televizijos? RF skyriai ar video skirsniais? Bendra info, arba žemo lygio grandinių detalės? Aš mačiau televizijos siųstuvas / imtuvas info keliose radijo inžinerijos vadovėlių. Aš mačiau vaizdo inžinerija info keletą bendrųjų elektros inžinerijos vadovėlius. Tačiau šiuolaikinė vadovai paprastai neturi būti daug žemo lygio grandinės dizaino detales, nes technologijos greitai keičiasi, ir ten yra tiek daug įvairių būdų, kaip kurti dalykus. Dėl išsamesnės informacijos, galite ieškoti pagal paskirtį ir pavyzdiniai projektai iš komponentų gamintojų. O gal skaityti "operacijos" televizijos paslaugų vadovo skyriuje teoriją. Kai kurie bitai ir gabaliukai čia: http://www.discovercircuits.com/T/television.htm Galbūt ši knyga naudinga: http://www.edaboard.com/viewtopic. Php p = 849.906 Kažkada aš girdėjau, tai buvo gera knyga, bet tai jau 15 metų? "televizijos inžinerija vadovas", ISBN 007004788X

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back