Pagrindinis Litavimo Klausimas

T

tetrion

Guest
Turėčiau susisiekti dėl litavimo geležies lydmetalis Patarimas tik prieš litavimo jungtis ar ne?

I'm asking į šį klausimą, kaip gaunu prieštaringi pranešimai, ar aš turėtų arba neturėtų daryti.Manau, jos vadinamos "šilumos tiltas tarp metalų ir jų padaryta maždaug per pusę sekundės iki lydmetalis bus perkelta į priešingą pusę ryšį ir atliko prilituoti ji.Problema yra ta, kad kiti dokumentai, jos sako, kad "lydmetalio turėtų neliesti ir litavimo geležies" patarimas.

Aš gana lengvai supainiotas, ką daryti, ir norėčiau, kad kas nors vieta man tinkama linkme ..
Ačiū

Take a look at this Foto galerija:
http://www.epemag.wimborne.co.uk/solderpix.htm
ir naudoti jį kaip vadovą savo asmeninį, praktinį požiūrį siekiant spręsti šią problemą ..

Linkėjimai,
IanP

Turėtumėte įkaista padas su Geležis ir tada įdėti lydmetalis tiesiogiai ten, kur norite realizuoti prisijungti.

Litavimo geležies galas neturi būti sausas, įėjus į lydmetalis jungtimi.Drėkinti galo su nedideliu kiekiu prilituoti prieš litavimo bendras išaugs šilumos į bendrą ir galima prilituoti bendras greičiau.

Be to, nereikia valyti Patarimas prieš dedant geležies tai savininkui.Paliekant lydmetalis ant galo išaugs Patarimas gyvenimą.Vietoj to, švarus Patarimas, kai vartojate geležies iš savininko (naudojamas šlapias Song) ir taikyti šiek tiek lydmetalio iki galo (drėkinimas galas), tada lituoti jungtimi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back