Pagrindinis klausimas

C

cj9404

Guest
Sparčiojo PCB dizainas, yra projektavimo taisyklė galios sistribution, ji sako, kad turi būti mažas Impedance kelias tarp maitinimo ir žemės.Ar kas nors pasakyti, kas tam tikslui?

Thanks a lot.

Tai pasiekiama paskirstymo atsiejimo.Siekiama užtikrinti elektros energijos tiekimo su žema bendra-path triukšmo ir platinti galia visur vienodas stabilios įtampos.

Labas,

Be btblass pareiškimą dėl minėto klausimo, tai yra sumažinti triukšmo laive ir gerinti imunitetą elektromagnetinės interferencijos (EMI).

VCC-žemė atsiejimas turėtų būti tolygiai paskirstytas sumažinti linijos zonoje triukšmo generated in VCC linijos.

VCC-žemė atsiejimas yra svarbus, nes VCC pėdsakų, gali atlikti bendrosios režimo perjungimas trumpalaikis triukšmo srovė.Nuo spinduliuotės lauko dydžio šio srovė yra tiesiogiai proporcingas dydžio srovė, I ir kilpa plotas kerta srovė, A. Tolygiai paskirstyti atsieti talpa maždaug išdėstymas padeda sumažinti ciklo srityje aukštojo dažnio komponentai į perjungimo laikini srovių.Hope this helps you ...

Linkėjimai,

Ramesh

http://home.att.net/ ~ istvan.novak /
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=111144

Ar kas nors aiškiai apie mane žemo impedanso keliu, nes atskyrimas naudojamas mažinti pereinamųjų ir triukšmo gnerated į poer pėdsakus, bet mažai Impedance kelias beween žemės ir energijos i dont suprasti gali bet kuri įstaiga, paaiškinkite man šią

Mažo impedanso kelias suteikia bent atsparumo srovės srautas pildymo linijos (žinoma su žeme).

taip kondensatorių tarp maitinimo ir žemės yra naudojama kaip mažiausiai pasipriešinimo keliu, nes dabartinis komponentas galia sekti esu teisingas

between the ground pins.This causes disruptions to all of the devices referenced to this ground and can degrade input noise margins.

Jei yra priežasčių, susijusių su didelio impedanso kelias, tai yra įtampos kritimas
tarp žemės pins.This priežastys sutrikimų į visus prietaisus nuorodos į šią žemę ir gali pabloginti įvesties triukšmo ribas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back