M
mike_bihan
Guest
Jis gali būti labai paprasta, net naivus.Tačiau daugelis mano kolegos negali paaiškinti man.
Pasakojime yra, jei mes prijungti nmos tokiu būdu:
Kanalizacija = 8V
Šaltinis = 1.8V
Gate = 1.8V
Tūrinės = 0V
Ar dabartinis?
Pagal VGS> Vt formulę, mes gavome atsakymą "Ne".Modeliavimas Hspice sutinka su šia idėja.
Tačiau, beveik visas knygas, formavimas kanalas svarstė prielaida, kad
šaltinis yra susijusi su žeme.Tada VGS lygus Vgb tikrųjų.
Kai Vs nėra lygi Vbulk, jis apibūdinamas kaip kūno poveikis.Kompleksas formulė nesuteikia
tiesioginio poveikio rezultatus.
Jei mes analizuojame šią problemą kitu būdu:
Potencialus skirtumas tarp vartų ir substratas bus
sukelti koncentracija elektronų po vartų-poli.Kodėl inversijos sluoksnio elgesio dabartinis?
Vienas iš mano galimas paaiškinimas yra tas, kad įtampa dėl kodą ir kanalizacijos mazgas yra net didesnis, nei
vartai-poli, todėl elektronų bus sutelkta daugiau apie sklaidos srityje, todėl kanalas
labai silpna.Kitaip tariant, kad el buvo išvežtas į aukštesnį potencialą srityje: kanalizacija ir šaltinis.
Ar tai teisinga?
Aš nesu gera Device Physics very much, thanks!
Pasakojime yra, jei mes prijungti nmos tokiu būdu:
Kanalizacija = 8V
Šaltinis = 1.8V
Gate = 1.8V
Tūrinės = 0V
Ar dabartinis?
Pagal VGS> Vt formulę, mes gavome atsakymą "Ne".Modeliavimas Hspice sutinka su šia idėja.
Tačiau, beveik visas knygas, formavimas kanalas svarstė prielaida, kad
šaltinis yra susijusi su žeme.Tada VGS lygus Vgb tikrųjų.
Kai Vs nėra lygi Vbulk, jis apibūdinamas kaip kūno poveikis.Kompleksas formulė nesuteikia
tiesioginio poveikio rezultatus.
Jei mes analizuojame šią problemą kitu būdu:
Potencialus skirtumas tarp vartų ir substratas bus
sukelti koncentracija elektronų po vartų-poli.Kodėl inversijos sluoksnio elgesio dabartinis?
Vienas iš mano galimas paaiškinimas yra tas, kad įtampa dėl kodą ir kanalizacijos mazgas yra net didesnis, nei
vartai-poli, todėl elektronų bus sutelkta daugiau apie sklaidos srityje, todėl kanalas
labai silpna.Kitaip tariant, kad el buvo išvežtas į aukštesnį potencialą srityje: kanalizacija ir šaltinis.
Ar tai teisinga?
Aš nesu gera Device Physics very much, thanks!