Pagrindinio diferencialinio stiprintuvo Klausimas

A

aryajur

Guest
Sveiki, man buvo įdomu, jei aš galiu naudoti įprastą diferencialinio stiprintuvo, kaip parodyta vaizdas actdiffamp kaip normalus Opamp kaip parodyta grandine invamp? Turiu omeny nuo vieno terminalo Opamp yra pagrįstas, aš nemanau, kad mes galime padaryti, kad aktyvus diferencialinio stiprintuvo topologijos, nes tai būtų išjungti vieną įėjimo tranzistorius? Taigi, kokių papildomų dalykas mes turime daryti šiame bazinės konfigūracijos būti prijungtas vartydami stiprintuvo konfigūraciją, kaip Opamp??

Actdiffamp neveikia invamp grandinė. Jūs turite naudoti įvesties P-kanalo MOP tranzistorių šį Opamp sulankstyti cascode skirt kaskados.

Faktiškai jis gali tikrai veikia tokios Opamp grandines. Žemės potencialo invamp yra tik nuoroda potencialą, nėra būtina, yra mažiausia galimybių kontūruose. Laikoma, jei jūs naudojate invamp laboratorijoje, maitinimo įtampa jums prijungti prie IC Opamp? ji paprastai bus + - 15V. Šiuo atveju 0V potencialą žemės gali dirbti be problemų.

Taigi aš manau, kad šių opamps Įvesties Įtampa bendrosios mados lygus apibrėžta atskaitos įtampos Opamp, kuris paprastai yra pusiaukelėje tarp didžiausią ir mažiausią potencialą?

Diferencialinio stiprintuvo tarnauja tik op-amp įvesties etape. Op-amp paprastai nuo 2 iki 3 ar net 4 etapais, priklausomai nuo taikymo sritis, kad jiems rinkos. Skirtumas stiprintuvą, atlikti kaip DC vartydami stiprintuvą, jums reikia į kaskadą pelnas ir išėjimo skirtumas amp produkcijos etape. Toks galėtų būti paprastas bendro emiterio vieno tranzistoriaus stiprintuvą su emiterio degeneracija. Inter etapų DC blokavimo kondensatorius būtų pasirinktinai, šiuo atveju unncessary. Taip pat galite kaskados paprastas push-pull produkcijos etape po to, kai pelnas etape. Vietoj to, naudojant skirtumas stiprintuvą, galite naudoti paprastą, bendrą vieno tranzistoriaus emiterio stiprintuvą. Bakstelėkite nuo kolektoriaus išėjimas. Vartydami pelnas -Rc/Re. Ties pagrindu, nėra įtampos dalikliu šališkumo. Pašalinti R1 ir R2 prie pagrindo. Tokia grandinė gali atlikti panašiai kaip vartydami stiprintuvą.

Sveiki, Sky High, Ačiū už pareigas, bet iš tikrųjų aš žinojau, kad mano klausimas buvo daugiausia dėl, kaip mes prisijungti Opamp vartydami stiprintuvo konfigūraciją, kaip mes sujungti pagrindinius diferencialinio stiprintuvo konfigūraciją.

vartant konfigūracija, tikslas yra gauti DC pelnas = -R2/R1 ir reikalavimas, kad Opamp turi veikti idealiai (arba beveik idealiai). , jei ICMR yra platus diapazonas (ty-3V iki +3 V pavyzdžiui 5V geležinkelių į geležinkelių Opamp), tada jūs turėtumėte gauti DC įgyti gana arti prie -R2/R1. Kur jūs gaunate įspūdis, kad jei teigiamas terminalas yra pagrįstas įėjimo tranzistorius išjungti?

Buvau, darant prielaidą prieš, kad diffamp ruunning dėl tiekimo + Vcc ir 0 voltų. Tuo atveju, jei įėjimo grindžiama įėjimo tranzistorius bus išjungti.

[Citata = aryajur] Taigi aš manau, kad šių opamps Įvesties Įtampa bendrosios mados lygus apibrėžta atskaitos įtampos Opamp, kuri paprastai yra pusiaukelėje tarp didžiausią ir mažiausią potencialą? [/Quote] Taip. Faktiškai VCC, žemės, VEE yra tik santykinė nuoroda potencialą, svarbiausias dalykas yra, kad jūsų informacija yra ekranas aplink jūsų nuoroda potencialą (ty žemės), ir teigiamų ir neigiamų kiekius. Šiuo būdų turite turėti neigiamą tiekimo. Be to, tarkime, kad jūs tiesiog tiekimo Opamp su +5 V ir 0V, tada jūsų nuoroda turėtų būti padėtas ant žemės 2.5V. Šis pagrindas taip pat nurodytas "Analog žemės", kuri iš tikrųjų yra įvesties bendro režimo įtampos, bet nebūtina 0V potencialą.

Kas yra dažniausiai apibūdinamas kaip virtualus žemės 0V už opamps literatūroje paprastai tam tikrą potencialą, kuris patenka į spektrą įvesties Įtampa bendrosios mados, veikiantys vieno tiekimo opamps. Galite naudoti diferencialinio stiprintuvo, kaip pavardę inventorizacijos numerį formatą Tvarka didėjanti mažėjanti Formatas - visi - CD MC DVD CD - R DVD stiprintuvo konfigūraciją, jei diferencialinio stiprintuvo stiprinimo, kuri yra pakankamai aukšta. Priešingu atveju savo pavardę inventorizacijos numerį formatą Tvarka didėjanti mažėjanti Formatas - visi - CD MC DVD CD - R DVD stiprintuvas, pagamintas iš šio skirt AMP įpratęs veikti beveik idealus pavardę inventorizacijos numerį formatą Tvarka didėjanti mažėjanti Formatas - visi - CD MC DVD CD - R DVD konfigūracija. Užkirsti kelią nutraukė vienas diff amp tranzistoriai, jums reikia į jį su kai volatge kuri saugo jį, kai diff amp naudojamas pavardę inventorizacijos numerį formatą Tvarka didėjanti mažėjanti Formatas - visi - CD MC DVD CD - R DVD režimas šališkumo.

Žemės paprastai VDD / 2. Taigi galite šališkumo teigiamą uosto VDD / 2 invertuotąjį stiprintuvas darbą gerai.

Naudojant P_ch MOS įvedimo etape, galite kūrybinės Opamp

faktiškai invamp GND tiekimo GND, tai vadinama AC, GND, kuris yra bendro režimo įvedimas actamp (teisingai poslinkis stiprintuvą).

[Citata = masy] iš tikrųjų invamp GND yra ne tiekimo GND, tai vadinama AC, GND, kuris yra bendro režimo įvedimas actamp (teisingai poslinkis stiprintuvą) [/quote] Taip. Kai bus uždaryta stiprintuvą kilpa, šališkumo įtampa gali būti beveik bet koks skirtumas tarp pasiūlos energijos ir negtive tiekimo vertė. Iš couse viduryje vertė yra geriau maxium signalo išėjimo swing.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back