pagalvėlės išdėstymo vario pour?

S

seyyah

Guest
Aš darau vario plytelė su powerpcb.Aš išsaugoti failą ir uždarykite programą.Kai aš vėl failą matau tuščią vario srityje tik sienos matomas.Vario yra iš tikrųjų egzistuoja, bet neatrodo.Aš padaryti jį matomą pakeičiant liuko peržiūrėti savybės iš meniu Parinktys.Kodėl tai įvyktų?.Aš negaliu padaryti jį matyti kiekvieną kartą?Jeigu aš turiu atkreipti vario plotas rankiniu tada ji be jokių problemų.Bet jei aš jį parengti potvynių jis turi šią problemą.

Turiu tą pačią problemą.Manau, kad tai yra nuosavybė maketą.Mano rezoliucija Tools-> Pour Vadybininkas-> Hatch-> Hatch Visi-> Pradėti.Rezoliucija yra kaip ir jūsų pačios sprendimas.Jei kas nors žinote geresnį būdą let me know.

Jurs

Šiaip ar taip, Cooper pour yra automatinis procesas, ir vienas iš paskutinių žingsnių PCB dizainas, todėl doesnt matter, kaskart atidaryti PCB dizainas failą, turite užpilkite jį dar kartą.

Aš taip pat susiduria su ta pačia problema turiu liuko vario pour kartą, kai aš atidarau Ankstesnis išdėstymo failai

bet aš pastebėjau, kad jei mes R priimant bet kokį vario srityje nei mes potvynių vietoj liukų.

yra vienas klausimas mano galvoje
1) Kodėl ten yra liukas ir potvynių galimybė?
nes po potvynio taip pat galime vėl įpilama vario kai mes atidaryti maketo failą.Kodėl yra liukas galimybe, tik liukas, kad vario teritorijoje, kurioje jau yra nustatyta.

arba
Ar yra koks nors kitoks naudojimas tiems parinktį

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back