pagalbos reikia

C

ClouDxv1

Guest
Kaip prisidėti prie AT89C52 mikrokontrolerów jeigu aš noriu jį kontroliuoti kelis prietaisus, pavyzdžiui, signalo ir žiburiai.

Kuo planuojate atlikti paprastas ultragarsinis judesio sensored vidaus saugumo naudojami dėl mikrokontrolerów aktyvuoti signalizacijos ir namo ap uždengti jutiklis aptinka visus iniciatyva.

Ar galiu prijungti produkcijos sensorių prie valdiklio naujo į paleisties valdytojas?

ClouDxv1 rašė:

Kaip prisidėti prie AT89C52 mikrokontrolerów jeigu aš noriu jį kontroliuoti kelis prietaisus, pavyzdžiui, signalo ir žiburiai.

produkcijos jutiklis (jei tai skaitmeninis) galima tiesiogiai prijungti prie įrangos, ir rezultatus, mikrokontrolerów yra prijungtas prie signalo ir LED
priklausomai nuo Jūsų prašymo

Labas,Prijunkite išėjimo iš jutiklių į pertraukti.Ir jūsų programa bus kuriuose paminėtas kuris prietaisas ON.Taigi savo programą,
o nutraukti funkcija, turite įjungti ypatingą Kaisčiai ir mikrokontrolerów, kuriuos norite paskelbti.Dabar, jei jūsų nutraukti funkciją gauti įvykdytas, jis automatiškai kad konkretaus įrenginio.

dipal_z rašė:ClouDxv1 rašė:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back