Pagalbos man nustatyti thyis matematikos simbolis prašome

M

mahaju

Guest
Tai yra ištrauka iš Esu skaitote. 2 eilutė Z reiškia nustatyti sveikieji skaičiai, manau, bet ką Z / m reiškia? Ar tai reiškia, nustatytą {0,1, ..., m-1} (ty, sveikieji skaičiai mod m), ar tai reiškia ką nors kita? Prašome padėti man čia. Ačiū iš anksto. :)

Aš gali būti klaidinga, tačiau atrodo, turėti tam tikrą apibrėžimą nenuoseklumas 1 / 2 eilučių ir postulavimas 5 / 6 eilučių. + + +

Na, pavadinimas sako, modulinės aritmetinį. Taigi, nėra modulinės aritmetinio padalijimo?

Ar tai reiškia, nustatytą {0,1, ..., m-1} (ty, sveikieji skaičiai mod m), ar tai reiškia ką nors kita?
Taip, Z / m yra nustatyti, bet ne paprasta sveikieji skaičiai. Jos nariai yra sveikieji skaičiai sutampa modulį. [Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Modular_arithmetic] Moduliniai aritmetinis - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos. [/Url]

Labai ačiū Atsižvelgiant simbolis - nustatyti Z mod m straipsnio kitose šiek tiek daugiau prasmės, bet aš vis dar daug problemų su šiuo. Pavyzdžiui, jūs turite idėją, ką tai reiškia, 5 eilutėje, tai žingsniai 1 ir 3 dalys "ne-OPS", jei Z / m yra atstovaujama kaip {0,1 ,..., m-1} Kas yra "ne ops "ir kodėl" jei "? (Nuo Z / m reiškia {0,1 ,..., m-1}) Vėlgi, šioje kitame skyriuje, R [X] reiškia visų Polinomas R kintamojo x, ty koeficientus, Kintamieji Polinomas žiedas R. Taigi, ar tai reiškia, R [y] [x] (2) Polinomas dviejų kintamųjų x ir y? Ir kas yra skirtumas tarp raštu R [y] [x] ir R [x] [y], nes vėliau skyriuose straipsniai užuominų, kad jie yra ne tas pats, tačiau neaišku, kaip jie yra skirtingi. Be to, pagal analogiją, R [y] [x] / (x ^ NY) reikštų Polinomas, kad mes gauname kaip likusios, kai mes daliname rinkinio nariai vardiklis skaitiklį. Ar tai tiesa? Turiu vizualizuoti šis naujas rinkinys kaip kažkas yra baigtinis, kaip Z / m, ar tai įmanoma, šis naujas rinkinys turi begalinį narių? Ačiū: D

Yra gana daug literatūros apie modulinės arithmethic ir prašymus, pavyzdžiui, kriptografija. Taigi, jei cituojamą literatūros nėra gerai suprantama, ieškoti kitu. Kai jūs visiškai suprasti savybes Z / m, autoriaus ketinimai bus tikiuosi daugiau aiškiai. Aš ne tikrai užsiima su šios medžiagos ir nesijaučia kvalifikacijos dėstyti. Aš dažniausiai stengiamės suprasti, ką kalbėti apie matematikus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back