pagalbos, kaip įvesti savavališkai sužadinimo signalas BST?

R

ryfnjust

Guest
Sveiki, Ar kas nors pasakyti, kaip įvesti savavališkai sužadinimo signalas BST?Žinau, kad tai gali būti padaryta XFDTD.Dėkojame už Jūsų dėmesį.

Labas,

Galite synthsize savo sužadinimas:
Grįžti į laikinas solver -> žiūrėti į apatinę dalį Dialogo lange pamatysite norimą parinktį.
Po to jūs turėsite redaguoti funkcija naudojant VBA makrokomandos kalba.

Pažvelkite į rankinė / padėti su išsamesne informacija ir pavyzdžiais.

Sėkmės,
P.

Ačiū už dėmesį, Pushhead.Bet sužadinimo signalas Noriu naudoti per daug sudėtinga nurodyti raišką, ir aš nenoriu suderinti jį interpoliacija.Best Wishes.

Ar galite pateikti pavyzdį signalo / modelį, arba pupose į modeliavimas?

P.

OC Pushhead.
Iš dviejų antenų sistema, aš noriu nuskęsti perduoda antenos generatorius signalo
žr. jei konkretus signalo galima įsigyti ne imtuvo antena.
konkrečiai, generatorius signalo gavo pagal ifft nuo dažnio signalo, todėl yra labai sudėtinga būti suderintos, naudojant Polinomas.
Ačiū:) p

why
don't you pabandykite naudoti lentelės, su interpoliacija.

taip pat, aš nematau jokių priežasčių nenaudoti Polinomas, galite naudoti polyfit apie MATLAB (manau, taip pat geriau instrukcijų, kad gali suderinti funkcija naudotis racionaliai funkcijų, bet aš nesu tikras dėl jos pavadinimo).

I think for whatever complex the signal is you may get it using a high order enough polynomial. taip pat pažymi, kad patikrintų, ar signalas yra ribota dėl maksimalaus dažnio parametrą mikrobangų studija

hi, Adel, manau,
kad jūs teisūs, bet manau, kad naudojant lentelės yra lengviau ir važiuoti tiesiai į priekį, bet kaip jūs galite žinoti laiko žingsnis naudojami modeliavimo? Dėkojame už mielai padėti.

Jūs galite pamatyti solver žurnalo failą, ji apima timestep, taip pat per modeliavimas būsenos pranešimą rodo laiko žingsnį

Yra du būdai tai padaryti vartotojas apibrėžiamas sužadinimo, priklauso nuo to, kokios rūšies signalo kiltų
(1) Naudoti lygtys VBA, tokių kaip sine wave ar kitų lygtis profilį.
(2) Naudoti ASCII lentelės failą, pirmoje skiltyje yra laiko, antroji kolonėlė exciation amplititude.Tai galima kažką tokio galima gauti duomenis iš VNA ar TDR.tada naudokite BST buildin Makro importuoti failą kaip sužadinimo.

CST MWS bus interpoliacija laiko žingsnis.Hope this help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back