pagalbos 3V RF moduliai

V

Vandalas S

Guest
labas
Aš nusipirkau kai kurie rf modulių iš Aurel tx-Pjautine vidurio 3V ir rx-vidurio 3V, esu su ook.
Problema yra ta, kad aš ne dėmesio ir jie 3V moduliai.Ir aš padaryti atskirą šaltinį jiems ne tas pats kaip ir mikrokontrolerów pvz.
Dėl duomenų, yra labai maža, ir trūksta informacijos, todėl klausimas:
ar galiu prijungti max232 su 5V vykdomas duomenų apie siùstuvas?
ir jei gavėjas buvo ne duomenų iš 3V, bus mikrokontrolerów nustatyti tinkamą lygį?
ačiū

sumažinti, kyla klausimas: gali 3V 433Mhz Rf siùstuvas turėti DUOMENŲ 5V arba ji neturi būti Vcc, kuris 3V?

Manau, kad galite, nes MAX232 yra 1.4V TRESHOLD apie sąnaudas.

taip, aš rasiu, kad TTL signalo didelis yra nuo 2 iki 5 (žemas 0 iki 0,8).
tai vienas klausimas, o kitas, labiau svarbu, bus siùstuvas "dega", jei ji ne Vcc 3V ir DUOMENŲ 5V?

Paprastai 3V SSD yra absoliutus maksimumas Reitingas
5 V sąnaudas.
Taigi, yra galimybė būti į dešinę degimo ribos.
Jeigu nėra per daug sąnaudų smeigtukai, gal galite tiesiog įdėti varžinio dalytuvas nukristų įtampa swing.

Thanks for the peržaisti, bet man absoliutus naujokai, kad aš turiu paklausti: jei bus įžeminimas (GND) jungtis būti ..prijungti?tai tik vieną laidą su duomenimis, kurie ateina į Radijo siųstuvas.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kad GND eina į pagrindu grandinėse MAX232 ir RF chipsetem, kuri manau yra griežti kartu.
Pasirinkti vertybes, varžai, kaip daryti ne Wiadukt apkrovos srovės grandinės (patikrinkite specifikacija).

I'm sorry to bother you again ..bet kas vertes man pasirinkti?(jis turėtų būti kOhms ar Om su 0,6 santykis) Aš nelabai susipažinęs su šiuo dalykų.Čia yra PrintScreen ir siųstuvo duomenų

Turi patikrinti, taip pat MAX232 specifikacija (srovė, kuri skatina daliklis).
Norėčiau pereiti (be per daug skaičiavimų) naudoti keletą kOhms varžai.
Jei nesate tikras, tiesiog naudoti taikymo sritis ir įvertinti lygį, kai dizainas yra padaryta, ir pakoreguoti rezistorių nuoseklūs.

Dar man modulio problemas.
Kaip aš galiu būti tikras, kad jie veikia?Aš prijungtas prie funkcijos generatoriaus ir šaltinį, bet be dangteliu.Problema yra ta, kad aš ne mokėti daug dėmesio ir funkcinis generatorius buvo kuriančio-1.5V - 1,5 V vietoj 0V - 3V; pat aš pamačiau taikymo sritį, kad ten buvo daug vynai pasiekė net 4V (ir didžiausią voltaje leidžiama yra 3.5V), ir ten buvo daug GND smeigtukai ir aš prijungti juos visus,
o ne tik vieną.taip pat, kad ir VDC nuo 3V įtampos šaltinis.
Aš taip pat įdėti mažas 16.4cm antenos, kad rx ir tx buvo 2-3m atstumu, bet nieko.tik triukšmo.
po daugelio valandų aš jiems tą pačią bandymo laive, su VDC ir GND iš to paties šaltinio.Aš prijungtas tik vienas GND pin (yra 3 rx) Po kelių Bandymas atliekamas duomenų 800mV ir nuolat, aš nežinau, kaip.Po kitų bando tai buvo geriausias rezultatas, kad attachement.kuris yra ne didelis, ir tai gali būti dėl kitų priežasčių, jie buvo tik keli cm.

Ką turėčiau daryti?jie neveikia?arba aš nežinau, kaip patikrinti jų?(tai labai galimas)

Manau, kad yra miręs.Minimalus Absoliutus reitingas-0.3V.
Pakeisti grandinę, negalima dėti dalytuvas, galią, įvertinti naudojant taikymo sritį, vietą, kad daliklis, priemonė vėl sritį, dostroić dalytuvas tinkamo lygio.Aš nematau, kas yra labai sudėtinga Sumažėti signalą.

jie abu mirę "?Aš maniau, kad tik siùstuvas yra (tai yra vienas, kad buvo gauti-1.5V), bet aš tikisi pamatyti kažką ne imtuvas, visi dėl interneto skundžiatės triukšmo, jei bent imtuvas veiktų, turėtų būti atsitiktiniai 1 ir 0
yra nuo triukšmo, tiesa?
[į daliklis yra paskutinis nerimauti dabar, aš tik noriu pamatyti bitai perduodami; aš dirbu su kintama šaltinis, todėl 3V nėra problema dabar]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back