L
lorinsz
Guest
Hi All,
Aš dabar daro kursinių projektas su 3D FDTD modeliavimas rasti eigenfrequencies iš stačiakampio ertmės.Tai turėtų būti lengva užduotis.Tačiau nesvarbu, kokia šaltiniai ir ląstelių dydis naudoti, galutiniai rezultatai neatitinka analizės sprendimus visiems.Aš dabar labai supainioti.Ar galite padėti man truputį?
ertmės geometrijos dydis:
X ašyje (aukštis): 3 cm
y ašį (plotis): 4 cm
Z-axis (ilgis): 5 cm
ląstelių dydžio rinktis yra Delta_x (= delta_y = delta_z) = 2,5 mm
nx = 12, ny = 16, lt = 20;
Šis Ertmė lossless ir pripildomas oro.Analizės rezultatai būtų kažkas panašaus:
f1 = 4.xxGHz, f2 = 5.xxGHz ......
Mano rezultatai yra gana didelis, kad 10.xxGHz, ir vis didesnių ...
Aš pridedamas mano MATLAB failą, ir jeigu jūs galite man padėti, I really appreciate it.(tipo "ertmę" paleisti)
Beje, jos ištakų iki Emocjonować ertmės rinktis yra Diferencialinė Gaussian impulsų dabartinės išilgai z-ašies.Jūs galite pamatyti savo kodą.Tai tikrai kitą bylą, kuri veda mane supainioti.Aš donot žinoti sužadinimo bus ar ne įtakoja mano modeliavimo rezultatus.Aš vieną kartą bandė atsitiktinai vertės kiekviename mazge viduje ertme, ir gavo įvairių eigenfrequencies.Iš Coz, jie yra neteisingas arba.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Aš dabar daro kursinių projektas su 3D FDTD modeliavimas rasti eigenfrequencies iš stačiakampio ertmės.Tai turėtų būti lengva užduotis.Tačiau nesvarbu, kokia šaltiniai ir ląstelių dydis naudoti, galutiniai rezultatai neatitinka analizės sprendimus visiems.Aš dabar labai supainioti.Ar galite padėti man truputį?
ertmės geometrijos dydis:
X ašyje (aukštis): 3 cm
y ašį (plotis): 4 cm
Z-axis (ilgis): 5 cm
ląstelių dydžio rinktis yra Delta_x (= delta_y = delta_z) = 2,5 mm
nx = 12, ny = 16, lt = 20;
Šis Ertmė lossless ir pripildomas oro.Analizės rezultatai būtų kažkas panašaus:
f1 = 4.xxGHz, f2 = 5.xxGHz ......
Mano rezultatai yra gana didelis, kad 10.xxGHz, ir vis didesnių ...
Aš pridedamas mano MATLAB failą, ir jeigu jūs galite man padėti, I really appreciate it.(tipo "ertmę" paleisti)
Beje, jos ištakų iki Emocjonować ertmės rinktis yra Diferencialinė Gaussian impulsų dabartinės išilgai z-ašies.Jūs galite pamatyti savo kodą.Tai tikrai kitą bylą, kuri veda mane supainioti.Aš donot žinoti sužadinimo bus ar ne įtakoja mano modeliavimo rezultatus.Aš vieną kartą bandė atsitiktinai vertės kiekviename mazge viduje ertme, ir gavo įvairių eigenfrequencies.Iš Coz, jie yra neteisingas arba.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą