Pagalba Wireless FM siųstuvai Antenos

C

cfoek

Guest
helo visi i USB / SD / MMC Bevielio FM siųstuvai (Kinijoje pagaminti) už automobilį, galiu susisiekti tiesiogiai antenos kabelis iš Wireless FM siųstuvai mano uosto Antenna į garso aparatūra? kad aš galiu gauti jokio garso mano įsikišimo? jei nėra jokių mano problema bet ačiū už jūsų pagalbą pasiūlymą ir atsiprašome už blogą anglų ......

Aš primygtinai rekomenduojame prieš įkišant FM siųstuvas tiesiai į jūsų automobilio garso imtuvas įvestį. Imtuvas skirtas pasiimti labai, labai, labai mažos galios koncentracijos (microwatt ir nanowatt intervalas) ir jas papildyti daug kartų jas naudoti. Labai jautrus stiprintuvai priekyje-gale, kad imtuvas gali tik mažais galia, nes jie gali lėkti. Geriausias būdas gauti švarų garsą savo stereo yra tiesiogiai susisiekti metodas kaip RCA (linija lygio įėjimai). Bet koks kitas metodas palieka jus su konversija, kad mažės garso kokybę. Geriausia, ką gali padaryti su FM moduliatorius (siųstuvas) yra sukurti siuntimo antenos arti automobilio antena (ne už metalo, tačiau į langą, netoli antenos).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back