Pagalba tranmit galia reglamentai FCC

S

sbhalerao

Guest
Hello to all, aš šiuo metu dalyvauja projekte, ir aš esu projektavimo RF DC konverteris ir noriu, kad jis veikia 2,4 GHz dažniu. Žmonės jau padaryta RD-DC keitiklių, bet šie maždaug 100 MHz dažnių darbo .. Neseniai aš atėjau visoje FCC, dalis 15 reglamentų dėl PMM dažnių juostoje, siuntimo galią .. Aš perskaičiau, kad 30 dBm yra riba ... Bet tai buvo perduoti duomenis .. Aš ketina perduoti RF signalo ir konvertuoti mobiliojo prietaiso maitinimui, kad su DC .... Ar kas nors jums paaiškinti apie pirmiau problema ... Mano tikslas yra * ne *, perduoti duomenis ... Dėkoju iš anksto .. Shantanu.

Nepamenu detalių, bet perduoti, kad daug energijos, turite hop aplink dažnis minimalus skaičius apynių (Manau, tai kažką panašaus į 20 diskrečiųjų dažnio apynių minimalus), ir jūs esate tik kiek perduoda antenos stiprinimo galite naudoti. Aš nemanau, kad yra bet kuris reikalavimas, kad iš tikrųjų siųsti jokių duomenų / moduliavimo.

Labas aš nežinote, jei aš teisingai ją interpretuoti, tačiau manau, kad FKK prisiima savo 2.4Ghz vežėjo "tyčinis radiatorius", kuris nereiškia nieko, kad jums skirtas spinduliuoti būtų apriboti reglamento.

Sveiki, siūlau padaryti yra pasinaudoti persiųstais RD energijos, energijos iš ... Taigi aš nemanau, kad ji atitinka reikalavimus pagal "kaip toks" tikslinio naudojimo ... Aš nenoriu perduoti bet kokius duomenis .... Tačiau aš vis tiek būtų labai padėjo, jei kas nors galėtų paaiškinti situaciją ... Padėkoti ... Shantanu

Yra "Pramonės, mokslo ir medicinos" taisyklių dalis. Tai gali turėti aukštąjį apribojimus, jei jūsų prietaisas atitinka reikalavimus. Jūs susiduria su kita problema yra šalia žmonių apie mikrobangų galios tankis saugos įstatymų. Apskritai, jei tai yra trumpalaikė akademinės eksperimente tipo vyriausybė nebus nerimauti tai, ką jūs darote ISM dažnių juostoje. Tai yra, kai produkto visuomenei, kad jūs turite gauti jį sertifikuoti. Daugelyje šalių gali būti naudojama PMM dažnių juostoje kumpio su 1 kW + RF galia į antenos neribotos naudos.

Esu 100% tikras, kad tai būtų klasifikuojamos kaip "tyčinis radiatoriaus". Trasmitter visą gyvenimo tikslas būtų spinduliuoja energiją konvertuoti į DC. Jums bus daryti ką sąmoningai stiprinti tą radiacijos, kaip pridėti perduoda antenos! Tai ne kompiuterio, pavyzdžiui, kuris spinduliuoja kaip daryti kažką visiškai kito (skaitmeninį) consequency.

JAV yra 30 dBm eirp, ISM juostoje. Ir Europos reglamentai yra net griežtesnės, atitinkama EIRP tik 20 dBm [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] ir, jei TX bus naudoti taško į tašką, eirp gali būti toks didelis, kaip 4W

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back