Pagalba sutrumpinti SLA baterijos įkrovimo laikas.

N

nguyennam

Guest
Hi everybody,
Turiu elektros nuoma ir jos SLA akumuliatorių reikia apie 8 valandas, visiškai atleidžiamas nuo mokesčių statusą, 90% mokėti, kaip už instrukcijas.Ir tai ilgą laiką ne visada patogu man, ypač dieną, kai man reikia rechage.
Tad gal galėtumėte duoti man žinoti, ar galiu padidinti įkrovimo įtampa / srovė siekiant sutrumpinti įkrovimo laikas, pavyzdžiui, iki 3 iš 4 valandas.Jeigu aš turiu daryti, tai baterija laiko poveikio?
Labai ačiū iš anksto už jūsų pagalbą.
NguyenNam

Atrodo, kad per metus SLA baterija yra sukurti kaltės, kai savo vidaus ląstelių.Dažniausiai ši baterija kaltė dėl rūšies džiovintų iš elektrolitų dėl netinkamo įkrovimo ir iškrovimo.(Jūs visiškai patvirtinimo baterijos?)
Nėra tokio gedimo tipą išgydyti tada pirkti naują.

Citata:

SLA apmokestinimo ir įkrovikliai

Skirtingai NiCads, SLA nėra labai tinka labai greitai krautis.
Dažniausiai gamintojai rekomenduoja, kad jie neturėtų mokėti mažiau nei 5 valandas, arba įkrovimo srovę lygis didesnis nei 0.4C, nors kai SLA galės priimti įkrovimo srove iki 0.8C bent pradinėje stadijoje, apmokestinimo, be neigiamą poveikį.

Ačiū IanP už dokumentą.
Tai reiškia, kad aš neturiu pasirinkimo, ir turi atitikti taisyklę.Bet kokiu atveju, aš suprantu daugiau apie SLA, aš manau, kad ji gali būti imamas labai trumpą laiką kaip Li-Ion baterijų arba Ni-Ca/Ni-MH anksčiau.

nguyennam

Vienas kitas pasirinkimas, kurį gali svarstyti, yra vadinamas "Energijos apmokestinimas" ..
Štai kai kurios detalės:
Citata:

Impulsiniai įkroviklis.

Naudoja serijos tranzistorius, kurie taip pat gali būti įjungtas.
Su maža akumuliatoriaus įtampa tranzistorius lieka ir vykdo šaltinis šiuo metu tiesiogiai į akumuliatoriaus.
Kaip akumuliatoriaus įtampa metodai norim reguliavimas įtampos serijos tranzistorius impulsų srovė išlaikyti norimą įtampa.
Nes ji veikia kaip jungiklis režimu tiekimo dalis ciklą ji išsisklaido mažiau šilumos ir kad jis veikia kaip linijinis tiekimo dalį laiko išėjimo filtrai gali būti mažesnės.
Pulsuojantis leidžia baterija laiko stabilizuoti (susigrąžinti) su mažai didindami mokesčio laipsniškai aukšto lygio mokestį per mokesčių.
Per poilsio ląstelės poliarizacijos mažėja.
Šis procesas leidžia greičiau įkrovimo kaip galima su viena ilgai aukštą mokestis, kuris gali sugadinti akumuliatorių, nes jis neleidžia laipsniškai stabilizuojant aktyvių cheminių medžiagų metu apmokestinimas.
Pulsas įkrovikliai paprastai reikia apriboti srovės ant įvesties šaltinis saugumo sumetimais, pridėti prie sąnaudų.

Ačiū IanP jūsų info.
Aš taip pat kažkur (nepamenu), yra apmokestinimo baterijų nesimetrišką kintamosios srovės, ar mokesčius imanti per kai kurių pirmasis etapuose nuo viršsrovių, metodų ...taip įkrovimo laikas turi būti sumažinta, o baterijos tarnavimo laikas yra pratęsiamas.Bet visa tai skaityti, aš išsiaiškinti patikimas dokumentas, ir grandines, taip pat, bet šiuo metu aš sužinoti nieko.Tačiau aš galvoju apie darant bandymą mano SLA.

nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back