Pagalba su modeliavimo dabartinės veidrodis

S

sjamil02

Guest
Sveiki visi, aš einu pagrindinių dabartinės veidrodis grandinės, kaip parodyta areštas. Nustatyta atskaitos srovė ~ 24uA. Norėdami nustatyti išėjimo srovę kaip du kartus nuoroda, man reikia padidinti W3/L3 du kartus didesnis nei W1/L1. Štai problema. Mano modeliavimas, W1/L1 = 3u/3u, M = 0, nustatyti W3/L3 = 6u/3u M = 0. Nurodyti waveform2 -> IO = 80uA # Dabar tuos pačius nustatymus, W1/L1 = 3u/3u, M = 0 ir aš W3/L3 = 3u/3u, M = 2. Nurodyti waveform1 -> IO = 50uA # (netoli tikėtinos vertės). Kodėl yra neatitikimų tarp šių dviejų modeliavimas. Mano supratimu W3/L3 = 6u/3u, M = 0 patį su -> W3/L3 = 3u/3u, M = 2 ....... Ar ne? Im painioti! Vertiname bet kokį paaiškinimą. Cheers SJ

Sveiki, aš nesu įsitikinęs, jei jūsų M = 0 sukelia problemą. Pabandykite pakeisti jį su M = 1. Padvigubinimas dydis M = 2. Hope this helps.

Aš nesu įsitikinęs, jei jūsų M = 0 sukelia problemą. Pabandykite pakeisti jį su M = 1. Dydžio padvigubinimas daro M = 2
-> W1/L1 = 3u/3u, M = 1 ir W3/L3 = 6u/3u, M = 1 ---> Ijo = ~ 80uA -> W1 / L1 = 3u/3u, M = 1 ir W3/L3 = 3u/3u M = 2 ---> Ijo = ~ 50uA Vis dar tas pats. Ji atrodo, kad neatitikimas buvo iš nustatymo M? SJ [/quote]

M = 2 yra ne tas pats, kaip dvigubai tranzistorius plotis (ir aš nesu tikras, apie idėją, naudojant M = 0 - vienybė yra daugiau normalus). M = 2, daroma prielaida, yra du identiški tranzistorių lygiagrečiai - jums turėtų galėti patvirtinti, kad modeliavimas. Tačiau IFT čia pločio mažinimo procesas, todėl 3um atkreipiamas baigiasi 2.5um, naudojant du lygiagrečiai atrodo 5um pločio kadangi piešimo 6um platų 5.5um platų tranzistorius. Aš tikiuosi, kad prasminga! Kokios proceso jūs naudojate? Keith.

Hi Keith, Ačiū. Taip, tu teisus. Aš confimed mano modeliavimas. Aš naudoju 0.5um technologijos (lygis = 7) tik akademinės tikslas. Atsižvelgiant į modelio failą, Wint = 7.56E-7 ir Korp = 2.67E-7 Weff = Wdrawn (2 * Wint) ir leff = Ldrawn (2 * Lint) Wdrawn / Ldrawn = 3um/3um = 1 -> weff / leff = 3um-(2 * Wint) / 3um (2 Lint *) = 0,6 Dėkojame už jūsų skatinti grįžtamąjį ryšį. Aš tiesiog paspauskite padėjo man mygtuką. Cheers SJ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back