Pagalba su 2100 Niutonas "Apple" PCB dizainas

C

canuk

Guest
Sveiki, aš galėtų naudoti kažkam padėti su lenta, kad aš esu projektavimas. Fonas, kad naudojant FTDI USB į RS232 adapteris lustas leisti nuosekliojo ryšio. Plokštė iš tikrųjų yra "Apple Netwon 2100. laikosi sujungti uosto ir maršrutų visas funkcijas, kad jos yra naudojamos, įskaitant audio / serijos ryšį ir apmokestinimo. serijos ryšį veikia, bet USB jungtis neveikia. I dont know what negerai ir jiems tikintis asmuo, turintis šiek tiek patirties gali padėti. Aš esu pasirengęs mokėti už darbinį tirpalą.

Prietaiso specifikacijas, aš mačiau pasakyti: USB nepalaiko. Ar žinote, tikrai, kad ši informacija nėra teisinga?

hej niutonas buvo sukurta 1999 m., prieš USB, bet šio FTDI chipsetu veikia konvertuoti RS232 signalo į USB. ji veiks, jei lustas prijungtas teisę, kitas kūrėjas padarė paprastą USB serijos adapterį (ne pasinaudojant visų kitų išėjimų sujungti uosto), buvo parduoti jau seniai. buvo svetainėje, vadinamas www.notwen.com , kuris yra ne dabar, bet jūs galite peržvelgti senas kopiją archive.org.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back