Pagalba stačiakampės bangos signalo generatorius

G

Galveston

Guest
Noriu sukurti HHO generatorius ir reikės stačiakampės bangos signalo generatoriaus veikti elektrodų.

Bangų generatorius paleisti 12V DC, ir aš norėčiau turėti produkcijos 12V ir iki 25 Amps.Kontrolės skirtis įjungimo / išjungimo metu bangos būtų nice too.

Schema su svarbių dalis numeriai komponentai būtų išspręsti savo problemą.

Aš žinau labai mažai apie elektronika, ir bet kokią pagalbą, bus labai dėkingi.

PS.Turiu paminėti, kad aš AutoCad 14 ir gali gauti brėžiniai, kad formatas.

Gerai.Kaip apie planus dėl 500W inverterių?

Čia yra paprastas schematics.For didelės galios turite pridėti galia MOSFET į output.Be atsargūs su HHO generatorius nepamirškite pridėti flashback protektoriaus ir flashback vožtuvas, tai pavojingas darbas su hidrogen.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

brumi rašė:

Čia yra paprastas schematics.For didelės galios turite pridėti galia MOSFET į output.Be atsargūs su HHO generatorius nepamirškite pridėti flashback protektoriaus ir flashback vožtuvas, tai pavojingas darbas su hidrogen.

Kad 1458 yra bendras porpouse veiklos vairo.
Kondensatorių "c" ir rezistorius r nustatyti veikimo dažnis.
Dėl 10k Kintamųjų rezistorių koreguoti simetry, 50% - 50% nuolaida.Arba koreguoti pagal savo poreikius.
Žr schemos naudojant MOSFET.Parašytas po 13 minučių:Atsiprašau, aš pamiršti schemos.
Jūs privalote naudoti kvadratinės išėjimo.
A B yra įtampa reikalinga apkrova.
Į MOSFET turi būti krovinio ir įtampos jums reikia.
Dėl HHO ląstelių naudojimo žemos įtampos 12 / 20 V ir N ampere
Jums reikia MOSFET už 50/60 V ir Nx2 amperes
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

brumi rašė:

Kad 1458 yra bendras porpouse veiklos vairo.

Kondensatorių "c" ir rezistorius r nustatyti veikimo dažnis.

Dėl 10k Kintamųjų rezistorių koreguoti simetry, 50% - 50% nuolaida.
Arba koreguoti pagal savo poreikius.

Žr schemos naudojant MOSFET.
Parašytas po 13 minučių:
Atsiprašau, aš pamiršti schemos.

Jūs privalote naudoti kvadratinės išėjimo.

A B yra įtampa reikalinga apkrova.

Į MOSFET turi būti krovinio ir įtampos jums reikia.

Dėl HHO ląstelių naudojimo žemos įtampos 12 / 20 V ir N ampere

Jums reikia MOSFET už 50/60 V ir Nx2 amperes

Jūs ieškote IC 1458 visur yra labai dažnas komponentas. (MC1458, uA1458, LM1458)
Laiko intervalas pusę ciklas yra apie R * C.
N yra amperes pagal savo ląstelių, saugiai turite naudoti MOSFET už Nx2 amperes ir tikriausiai jam reikia heathsink.

wht dažnis ir reikia, anyways Patikrinti Šmito trigeris generatorius

Ir tu sakai, kad komponentas dešinėje į schematinis (trikampis) yra Šmito trigeris?Tai, ką žmonės į tiekimo namų negalėjo identifikuoti.

Ir aš manau, kad didžiausia lottery 25A nuo baterijos šaltinis būtų ok.Nežinote kaip tai susiję su amperais į elektrodų?

Aš vis dar reikia techinical pavadinimas komponento rodomas kaip trikampis, dešinėje pusėje, virš schema.

Dar kartą ačiū

Abi trikampis yra LM1458 integrinis grandynas.MC1458 yra dvigubai operatyvinis vairo.

Ačiū už visus atsakymus.
Man buvo atlikti daugiau svarstymą.Aš skaičiau, kad Myers gerų rezultatų naudojant labai mažai amperų, ir akivaizdžiai didesnės įtampos.Taigi dabar esu sužinoti naudojant m² bangų signalo valdyti flyback konverteris vietoj Fet.Nepavyko įtampos būti padidinta ir taip amperų būti sumažintos?Atrodo, kad įtampa yra ką pavyko.
Man taip pat įdomu, jei m² bangų signalo galėtų tiesiog valdyti Didinantis transformatorius?Aš būtinai mažesnė amperų, kaip aš pridedamas mano elektrodo prie 12V auto akumuliatorius, ir atkreipia apie 80A ir vandens verda maždaug 3 sekundes.

Į Vargšas senas 1458 dvejopo Opamp yra per senas ir yra per lėtas, kad kvadratinės bangos produkcijos net 20kHz.Jos rezultatai tampa trikampio bangos virš kelių kHz, jei savo produkcijos lygis yra gana aukštas.Į ramping trikampio banga greitai perkaisti ir MOSFET.

Gerai.Kol kas viskas gerai.I'm mokymosi lėtai.Daugiau klausimų atlikite.

Aš sužinojau, kad IRF540 pristato 10A.Queston: jei du iš jų yra kreivas lygiagrečiai, reiškia, kad pristatyti 20A su apkrova?

Galveston rašė:

Aš sužinojau, kad IRF540 pristato 10A.
Queston: jei du iš jų yra kreivas lygiagrečiai, reiškia, kad pristatyti 20A su apkrova?

Thanks again.Dabar kitas klausimas.

Jei aš naudoju IRF3704 (20V 77A turėjo suteikti 87W), tačiau aš nesuprantu to, kaip ir V kartų A lygi W. Ar galėtumėte paaiškinti?

Be to, tai yra N channel MOSFET.Ar, kad tarpbankinio tiesiogiai P kanalą?

Turiu 225
kv in ,040 spragą ir norite kreiptis kaip daug vatų, kiek įmanoma.

Šis duomenų už MOSFET sako ji gali atlikti 77A, kai atvejis yra laikomas iki 25 laipsnių C kažkaip (skysto azoto arba sauso ledo dėl didžiulės Heatsink su ventiliatoriumi?).5 pastaba sako tada jos lustas yra jos max leidžiama temperatūra ir jei gali perduoti tik 75A (galbūt 77A sukels Kaisčiai Išlydysime).

Jei laikyti vėsioje ir pašarų labai trumpa trukmė impulsų todėl lieka kietas, jo maksimalus atsparumą 9 milli-omų.Su 77A ir 9 milli-omai jo įtampa yra tik 77 x 0,009 = 0.693V,
o ne 20V.Jis gali išsklaidyti a max 77A kvadratu x 9milli-omai = 53.4W.

N-channel MOSFET yra priešais P-channel MOSFET.

Na, viskas,
doesn't sound too perspektyvus.Ar jūs žinote geriau pristatyti daugiau vatų į elektrodų?
Everything I'm svarstymas rodo, kad bangos pulsas generatorius, bet visi mosfets atrodo tikrai wimpy.
Galima naudoti tiesiogiai nuolatinės srovės ir gauti daug dujų, bet taip pat sukelia daug šilumos per.Aš nuolat sužinoti, ar yra kokiu nors būdu padidinti volatage (& drop amperai) į sistemą, naudojant DC, nes (aš teisus?) Nėra va srauto per paspartinti ritė be impulso.Aš nematau, kaip naudoti paspartinti ritė kartu su impulsų generatorius.
Tai iškelia klausimą žinote atsakymą į.Aš postarałem yra uždegimo ritė aktyvuota platintojas.Žemės viela iš elektrodo bus pereiti žiežirbą colio, bet ne HHO formuojasi.Nepakanka amperų,
o gal?

Daugelis HHO grandines, naudojamas daug amperų srovės ne tik 2V.Kadangi jūsų baterija yra 12V ar 13V jūs KRISKITE nuo 10V ar 11V kartus srovės šilumos.

Aš aptiko, kad hooking 2 elektrodai serijoje, aš galiu sumažinti amperų atkreipti esmės ir tuo pačiu metu padidinti m², į plokštės paviršiaus.

Ar manote, kad tai teisinga linkme?Norėdami naudoti kaip didelio paviršiaus įmanoma?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back