Pagalba reikia programavimo ext EEPROM

S

Sophi

Guest
Sveiki, aš naudoju PonyProg ir JDM programuotojas programa EEPROM 24LC128. PIC turi vairuotoją. Failą, kad aš įdėti į EEPROM WAV, konvertuojami į šešioliktainį duomenų failą, apie 1000 eilučių skaitmenų. Kai aš įkelti failą į programos buferis rodo į tris stulpelius, iš kairės į dešinę, ruda / raudona, kuri yra prietaiso adresas, kažkas per vidurį neturi clue, kas jų (atrodo, kad būti HEX) numeriai ir būdas teisę savo failą. Ar kas nors žino, ką šie vidutinio numeriai? Nuo PonyProg dokumentus ji yra vadinama "Flash Memory. Bet tai yra EEPROM, o ne "flash! Aš turiu kitą gana nefunkciniai programuotojas ir matau tą patį buferis. Be to, šie viduryje numerius, atrodo, tik skaičiai iš tikrųjų gauti į mano EEPROM ..., nes kai aš perskaičiau EEPROM LCD ekranas, ką aš matau. Kaip aš gausiu savo failą į atminties mikroschemą? : Cry: Sophi

Viduryje numeriai Hex duomenų. rodomi baitas (2 skaitmenys) metu. Pavyzdžiui, 00 40 6E BD - 4 baitų duomenų.

Ačiū O kur tai yra iš HEX duomenų? Jos ne mano failas. Ar kai kurie kiti mano failo versija? Sophi

Aš havent naudojamas PonyProg tačiau dauguma programuotojų yra ta pati. Kai matote buferinis tirpalas 3 skiltyse, kaip šiuo adresu - Hex duomenys --- 000,000 00 00 04 06 ASCII duomenų .. ... AJ87ds hex ir ASCII duomenų iš tikrųjų yra pačių duomenų, atstovaujama 2 skirtingais formatais. Jums turėtų būti galima redaguoti bet 2 ar 3 stulpeliuose duomenų. Kai įkeliate failą, jis turi rodyti šių 2 stulpelius. Pabandykite įkelti bet kokį tekstinį failą į buferį, ir ji turėtų parodyti 3 skiltyje, kaip skaitomas tekstas. Kai programa 24LC128, duomenys turėtų nusideginti į lustą. Kartais jūs turite ištrinti lustas prieš reporgramming. Pamatyti, jei turite programavimo galimybių tinkamai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back