Pagalba reikia PIC mikrovaldiklius

L

LoyC

Guest
gali kas nors man parodyti, kaip parašyti programą, kuri: (i) Ar 4 įėjimai iš 5V apie 4 skirtingų smeigtukai (Tarkime PORTA), su jungikliais ant jų visų. (Ii) įėjimo kontrolės's 4 išėjimai (Tarkim PORTB) (ii) išėjimo perjungti kiekvieną kartą 5V yra prijungtas. (Paspauskite jungiklį kartą = 1, paspauskite jungiklis 2-as kartas = 0)

Kodėl jums reikia tokių užduočių microcontoller? quad D tipo trigeris + keitiklis, arba tiesiog "JK-tipo trigeris veiks pats taip pat. Šie SSD galima rasti populiarių 7400 ir 4000 šeimų

Kodėl jums reikia tokių užduočių microcontoller? quad D tipo trigeris + keitiklis, arba tiesiog "JK-tipo trigeris veiks pats taip pat. Šie SSD galima rasti populiarių 7400 ir 4000 šeimų
Tai todėl, kad mano projekto reikalavimas.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 10:37 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:55 ----------</span></span>
Hi, kokia kalba norite padaryti programos? ml
C kalba mate!

Hi, jei tai C, tai lengva tiesiog inicializacija dalis kaip konfigūruoti smeigtukai kaip įėjimai ir išėjimai, jei (input1 == 1) {output1 ^ = 1;} sukurti tinkamą delsimo tarp svarstymui jungikliai išvengti de bounsing tai gerai? ml

Hi, jei tai C, tai lengva tiesiog inicializacija dalis kaip konfigūruoti smeigtukai kaip įėjimai ir išėjimai, jei (input1 == 1) {output1 ^ = 1;} sukurti tinkamą delsimo tarp svarstymui jungikliai išvengti de -bounsing tai gerai? ml
Mate, manau, u got tai negerai, ką turiu galvoje. man reikia pačiam įėjimo nuo 1 iki duoti 2 išėjimai. Schema yra tokia: http://www.edaboard.com/attachments/...568-tx_mcu-jpg , kur p1.0, 1.1,1.2,1.3 ir p3.0 yra išvesties smeigtukai (Sakykime, PORTA apie MCU). Nors už indėlį, aš planuoju naudoti 5V prijungtas prie 4 įėjimai (Sakykime, PORTB), tarp jų yra ir mygtukai. Aukštas valstybines, 1 dėl indėlio bus įjungti p1.0 ir p3.0 kai nuspaudimu pastumia vieną kartą. Antra stumti bus įjungti p3.0 bet p1.0 bus įjungtas. Tas pats su 3 kitų sąnaudų, kurių kiekvienas yra skirtas įjungti p1.1, 1,2 ir 1,3. Beje, thx for bando hep!

Sveiki, aš manau, aš turiu ką sakė, kad aš parašė programą, kuri yra rašymo poilsio i idėja dalis manė, galite užpildyti ruošiniai, ko jūs norite? norite man rašyti visą kodą? ml

Sveiki, aš manau, aš turiu ką sakė, kad aš parašė programą, kuri yra rašymo poilsio i idėja dalis manė, galite užpildyti ruošiniai, ko jūs norite? norite man rašyti visą kodą? ml
sry draugas, aš tiesiog susipainiojo su savo kodą ... nono, žinoma aš nenoriu visą kodą. Anyway, thx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back