M
Murlix
Guest
Hi, I am naujokai iki LNA dizainas.Aš 12Ghz LNA dizainas MicroStrip. Aš naudoju ATF36077 HEMT Fet (avago) kaip tranzistorius ir RO3010 pcb (ER = 10.2).Aš naudoju ADS2005A projektavimo ir modeliavimo.Aš pateiktas scheminis mano dizaino ir ATF36077 specifikacija jūsų viewing.I naudojama mėlyna = 15,547 j9.6410 ir Zload = 17,75 j4.99 mano dizainas.Nustatyti MLOC TL9 ir Persorenta TL11 kaip sąnaudų atitikimas tinklo, o MLOC TL10 ir Persorenta TL12 su produkcijos atitikimo tinklo (pagal schema). TL3 ir TL2 yra tik jungiantis MicroStrip į tranzistorius). Mano tikslai dizainas gauti > 10dB ir triukšmo rodiklis <1dB
Mano problema yra ta, kad:
1) aš nesu tikras, ar mano tranzistorius Poslinkis padaryta teisingai? Be to, i dont know kaip optimizuoti paklaidą?
2) Ar atsajos kondensatorių reikalingos nuolatinės srovės įtampos šaltinių ir, jei taip, kas vertes turėčiau naudoti?
3) I perskaičiuotos RF choke induktoriaus į MicroStrip naudojant λ / 4 ilgio formulę (toliau MicroStrip už tai TL8 ir TL6 į schematinis o TL7 ir TL5 yra tik jungiantis MicroStrip).Aš nesu tikras, ar šis metodas yra teisingas?
Aš perskaičiau taikymo pažymi avago svetainę LNA, tačiau vis dar dont suprasti biasing.I viltį galite vadove man kelią išspręsti design.Thanks iš anksto.
specifikacija - h ** p: / / www.edaboard.com/download.php?id=111149
h ** p: / / www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/A/T/F/3/ATF36077.shtml
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
Mano problema yra ta, kad:
1) aš nesu tikras, ar mano tranzistorius Poslinkis padaryta teisingai? Be to, i dont know kaip optimizuoti paklaidą?
2) Ar atsajos kondensatorių reikalingos nuolatinės srovės įtampos šaltinių ir, jei taip, kas vertes turėčiau naudoti?
3) I perskaičiuotos RF choke induktoriaus į MicroStrip naudojant λ / 4 ilgio formulę (toliau MicroStrip už tai TL8 ir TL6 į schematinis o TL7 ir TL5 yra tik jungiantis MicroStrip).Aš nesu tikras, ar šis metodas yra teisingas?
Aš perskaičiau taikymo pažymi avago svetainę LNA, tačiau vis dar dont suprasti biasing.I viltį galite vadove man kelią išspręsti design.Thanks iš anksto.
specifikacija - h ** p: / / www.edaboard.com/download.php?id=111149
h ** p: / / www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/A/T/F/3/ATF36077.shtml
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą