Pagalba Reikalinga su įtampos generatorius grandinės

B

bunda_bindaas

Guest
Prašome pažvelgti į šią grandinę. Įvesties Op Amp BGR. Op Amp P įvesties 2 etape Miller OTA. Problema yra, kad kai aš darau laikinas analizė, atskaitos centrai pradeda virpesių, kaip man kelią iki tiekimo. Kodėl tai vyksta? Aš kompensavo Miller kompensavimo kondensatorius ir rezistorius naudojant Opamp. Kaip stabilizuoti grandinė?

Yra du dalykai, kurie gali atsitikti jūsų grandinės. Pirmasis yra, kad jūs turite pridėti neigiamas prieaugis etapo produkcija. Su tuo, jūs nebėra šėrimo atgal ir neigiamą grįžtamąjį ryšį, o teigiamų atsiliepimų. Jei stiprintuvo grįžtamojo ryšio poliškumo papildomas etapas buvo pakeista, siekiant atsižvelgti į tai, jums gali turėti problemų dėl pridėtinės etape papildomos naudos. Jums reikės kompensuoti pagal visos kilpos pelnas, o ne tik stiprintuvo stiprinimo.

Ką aš matau iš grandinės yra 1. Tai yra teigiamų atsiliepimų. PVO tranzistorius pridėti kitą inversija. Taigi, grįžtamasis atsakas turėtų prisijungti prie terminalo Opamp. 2. Padidėjimas yra gana didelis, nes pelnas turėtų būti Opamp pelnas + PMOS pelnas. Iš esmės, tai yra 3 etapas stiprintuvo (jei Opamp yra 2 etape). Reikia būti labai atsargūs, 3 etapo Opamp kompensuoti. Yra 3 dominuojančią słupowo ten ir jis bus sukelti stabilumo problema.

[Quote = surianova] Ką matau nuo grandinės, yra 1. Tai yra teigiamų atsiliepimų. PVO tranzistorius pridėti kitą inversija. Taigi, grįžtamasis atsakas turėtų prisijungti prie terminalo Opamp. 2. Padidėjimas yra gana didelis, nes pelnas turėtų būti Opamp pelnas + PMOS pelnas. Iš esmės, tai yra 3 etapas stiprintuvo (jei Opamp yra 2 etape). Reikia būti labai atsargūs, 3 etapo Opamp kompensuoti. Yra 3 dominuojančią słupowo ten ir jis bus sukelti stabilumo problema. [/Quote] spėju, kad žmonės yra supainioti PVO tranzistorius, kiek aš žinau, NMOS simbolis, todėl po Opamp etape yra tik šaltinis sekėjas. Stabilumo, manau, jūs turėtumėte patikrinti visą ciklo, įskaitant šaltinis pasekėjų ir tada priimti sprendimą dėl kompensacijos. Aš esu darant prielaidą, kad jūs jau išbandytas draustinės juostos su tuo tiekimo kelią ir jis yra stabilus. Pabandyti pradėti idealus nuoroda ir tada išbandyti grandinės.

Bet mes galime pamatyti, tranzistorius didžioji dalis yra prijungtas prie VDD ir ne GND, todėl aš manau, kad yra PVO.

Manau, paprastas vieno etapo Opamp daryti, kompensacijos taip pat bus lengviau.

[Quote = surianova] Bet mes galime pamatyti tranzistorius didžioji dalis yra prijungtas prie VDD ir ne GND,, kad aš manau, kad jis yra PVO [/quote] Taip, aš manyti, kad yra klaida, nes simbolis yra NMOS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back