Pagalba regaurding Jutikliai artimųjų žmonių skaičius

A

all.go_rhythm

Guest
Pone, Mano savarankiškai Praveen turėjau mano galvoje projektą, kad yra į dizainą, lankytojas skaitiklis , prekybos centrai. mano reikalavimas tai yra turiu rodyti bendras skaičius (įeita ir salotinės nuo Mall). Aš neturėjo supratimo apie jutiklių, kurie dirba tokioje aplinkoje (kur jos aptikimo diapazonas turėtų būti maždaug 10 t0, 20 pėdų ") . Prašome vadovas man geras jutikliai. Thx iš anksto

Viskas ko jums reikia, Aukštyn / žemyn dounter sukėlė dviejų spindulių jutikliai, gauti infraraudonųjų spindulių šviesos, skleidžiamos iš dviejų IR LED. Kai spinduliai gauti intrupted bet seka asmenį, tą patį sukels aukštyn / žemyn skaičius skaitiklis ir rodyti ekrane. IR LED ir jutikliai, pavyzdžiui, TSOP1738, dirbs bauda nustatytose ribose. Į sveikatą

Tai sunkus uždavinys, nebent jūs galite užtikrinti, kad 2 ar daugiau žmonių nepralenda pro-ąją duris tuo pačiu metu. Protingas kamerų sistema galėtų būti tai padaryti, naudojant LabVIEW (kai kurios formos nustatymo ir judėjimo algoritmai) ir pavyzdžiui, kai kurios kaupimo sistema.

Hi geriausias būdas tai padaryti projektą, naudotis vaizdo kamera, DSP ir vaizdų apdorojimo programinė įranga Šio tipo projektas yra nepatartina pradedantiesiems - tai labai sudėtingas atvejis, kai jums reikia paleisti vaizdo apdorojimo algoritmas per gaunamus signalo vaizdo Visi geriausia Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back