** Pagalba pasirinkti ARM9 serijos .....**

S

sivasujith

Guest
Hi all,I m dabar dirba su ARM7TDMI, kad b CLR naudoju lpc213x serijos valdikliai ....I m nori persijungiama į ARM9 serijoje ..

Ar galėtumėte pasiūlyti kokių nors gerų mikroschemų gamintojai, palyginti ir išsirinkti geresnį vienos ....prašymas yra gana atvira ..ne Specifikacijos ....

ką apie ST .... ATMEL ....NXP ar kuo nors kitu ....prašome rodo man kelią tęsti ......

laukiu prie ur reply .......

Linkėjimai,

Sujith ..

sivasujith (at) pantechsolutions.co.in

labas

yra daug tipo ARM9 lustai

Pasirinkus teisę lustu - priklauso nuo tipo programą?ir daug dėl dizaino patirtis

Papasakok man apie savo programą ir įterptųjų besivystančių patirtis ir aš gali padėti jums šiek tiek toliau

All the best

Bobi

Jei ieškote, ARM9, kad suteikia daugiau našumo nei jūsų LPC213x, nenorite naudotis STR9 dėl veiklos pelnas yra minimalus, jei bet ne visi.
Look at AT91SAM926x nuo Atmel arba LPC3250 iš NXP arba jei norite, kad kai kurie "Flash" on-chip, patikrinkite SAM9XE512 su 512K Flash dirba 200 MHz,
Just a few prietaisai Google maisto
Bob

bobcat1 rašė:

labasyra daug tipo ARM9 lustaiPasirinkus teisę lustu - priklauso nuo tipo programą?
ir daug dėl dizaino patirtisPapasakok man apie savo programą ir įterptųjų besivystančių patirtis ir aš gali padėti jums šiek tiek toliauAll the bestBobi

Labas

Naudojant Įterptosios flash su ARM9 procesorius - tik STR9 šeima ST bus sulėtins procesą daugiausia apriboti iki 80MHz (maks. 80 mips)

Naudojant šį metodą, jūs neteksite daug naudodami ARM9 šeimos

Dauguma ARM9 branduolys yra procesorius, kurie naudojasi išorės Flash vykdymo programą ir iš naujo perkelti ir vykdyti kodą iš SD barana

Tik Renesas turi 32bit procesorius, kuris gali veikti iki 400 mips iš atminties - tai nėra ARM9

All the best

Bobi

bobcat1 rašė:

LabasNaudojant Įterptosios flash su ARM9 procesorius - tik STR9 šeima ST bus sulėtins procesą daugiausia apriboti iki 80MHz (maks. 80 mips)Naudojant šį metodą, jūs neteksite daug naudodami ARM9 šeimosDauguma ARM9 branduolys yra procesorius, kurie naudojasi išorės Flash vykdymo programą ir iš naujo perkelti ir vykdyti kodą iš SD baranaTik Renesas turi 32bit procesorius, kuris gali veikti iki 400 mips iš atminties - tai nėra ARM9All the bestBobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back