Pagalba (pasiūlymas dėl kompiuterių inžinerijos darbo pasiūlymai)

• Thread starter watanukimoidear
  • Start date
W

watanukimoidear

Guest
Ar galite patarti, ką turime pasiūlyti mūsų darbe? Ji bus labai padėti, ačiū. Aš esu comp. eng'g studentas undergrad.

USB bazė 16 bitų, 4 kanalų A2D plius PC Dll, kad bendrauja su aparatūros ją įsteigti ir rašyti mėginių atminties kintamieji

USB bazė 16 bitų, 4 kanalų A2D plius PC Dll, kad bendrauja su aparatūros ją įsteigti ir rašyti mėginių atminties kintamieji
Ačiū už sugaištą laiką. I'll paklausti mano groupmates, jei jie nori pabandyti padaryti šį pasiūlymą.

Bendrų patarimų gabalas, kad yra svarbus. Prisiminkite, kai jūs ieškote darbo Vienintelis dalykas, kad potencialus darbdavys turi kalbėti su jumis apie jūsų įvairiuose projektuose ... Taigi, jei norite dirbti telekomunikacijų nėra padarys jūsų projektą pushbike spidometras jis jums pasakys jūsų būsimasis darbdavys nieko nežino apie jūsų žinios ar supratimas inžinerija jie dirba srityje, ir jūs tikitės. . Matau šią klaidą padarė taip dažnai I Wish I Could LCD kiekvieno projekto vadovui, kuris nepadės pasakyti savo mokiniams šį didžiulį Pakelti galo su išardymas kamuolys [color = "Silver"] [SIZE = 1] - -------- Pranešimas Parašytas at 09:58 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 09:55 ----------[/SIZE] [/color] gabalas bendrų patarimų, kad yra svarbus. Prisiminkite, kai jūs ieškote darbo Vienintelis dalykas, kad potencialus darbdavys turi kalbėti su jumis apie jūsų įvairiuose projektuose ... Taigi, jei norite dirbti telekomunikacijų nėra padarys jūsų projektą pushbike spidometras jis jums pasakys jūsų būsimasis darbdavys nieko nežino apie jūsų žinios ar supratimas inžinerija jie dirba srityje, ir jūs tikitės. Aš matau šią klaidą padarė taip dažnai I Wish I Could LCD kiekvieno projekto vadovui, kuris nepadės pasakyti savo mokiniams šį didžiulį Pakelti galo su išardymas kamuolys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back