Pagalba naudojant HyperTerminal ...

S

suddy72

Guest
Sveiki visi, man reikia šiek tiek padėti, naudojant HyperTerminal. Aš sukūrėme RS232 ryšį VirtexII pro valdybos ir mano kompiuteriui. Aš siunčiu serijos duomenų palei šią nuorodą, į kompiuterį. Ar kas nors žino, kaip aš galiu naudoti hiper terminalas norėdami žiūrėti šiuos duomenis, kad aš siunčiami? Stuartas

Jums tereikia sukurti naują ryšį, susikurti šį ryšį (duomenų perdavimo greitis, paritetas, ...) ir spustelėkite "prisijungti". Jei jūsų duomenys yra ne ASCII, jūs negalėsite matyti tuos duomenims HyperTerminal. Šiuo atveju jūs turite prisijungti gautus duomenims faile ir tada atidaryti failą su hex redaktoriumi. Pagarbiai, Frankas.

ačiū už atsakymą mate. Aš iš esmės siuntimo duomenis kaip serijos 1s ir 0s tai gal, kad Yi cant nieko matyti. Kaip man prisijungti prie duomenų failo mate? atsiprašau už visus klausimus. Stuartas

Kaip man prisijungti failo mate duomenis?
Mano HyperTerminal Prancūzijos :) Bet tavo, tai gali būti "perteikti" meniu ir "fiksuoti tekstą" .... Aš ne naudoti HyperTerminal ne ASCII duomenų. Aš naudoju Docklite bet tai nėra nemokama. Turėtumėte ieškoti laisvo pažangiosios serijos logger ... Frankas.

Dėka kapitono. Aš tryed, bet jos dar nėra užfiksuoti bet kokius duomenis. Tai gali būti mano kodas. Ar galiu siųsti Jums mano VHDL failą ir pamatyti, jei jūs manote, jos mano kodas thats negerai? turite e-paštas Pridėti? Dar kartą ačiū. Stuartas

Geriau parašyti savo kodą čia. Aš neturiu pakankamai laiko patikrinti savo kodą. Ar imituoti savo kodą? Jei taip ir nepavyko rasti jokių problemų, mano patarimas, kad jūs turėtumėte patikrinti savo TX signalą su osciloskopu, tai bus taip lengviau išsiaiškinti, kas problema yra .....

dėka mate Jūs i simluated mano UART kodą ir, atrodo, reikia suteikti teisingą serijos išėjimo, todėl manau, kad kitas etapas bus į taikymo sritį jį. Stuartas

Labas suddy72 Prieš prijungdami savo FPGA lenta prie kompiuterio gali išbandyti šį paprastą testą: - Atidarykite naują ryšį, naudojant HyperTerminal. - Sujungti RS232 kabelį ir prijungti Pin 2 ir 3 į DB9, kad jūs padaryti kilpą. - Jei nėra problema, atsižvelgiant į tai, kad yra visa, ką jūs įvedate muss būti atspausdintas ant ekrano atrodė kilpa su jumis nuoseklųjį prievadą. Jei tai nėra atvejis, tai reiškia, kad turite problemų su jūsų nuoseklųjį prievadą. - Kitas klausimas, patikrinti yra pati kabelis: Iš tikrųjų yra kryžminiai kabeliai ir tiesioginis kabelių. Patikrinkite, kurio reikia prijungti kompiuterį prie pagautų. - Paskutinis punktas yra patikrinti savo VHDL kodas, kuris turi paklusti nustatytų patį ryšio caracteristics, į HyperTerminal. Tikimės, kad tai padės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back