Pagalba: Naming taisykles passives ir įvairioms pėdsakas

Y

yananl

Guest
Mes naudojame @ ltium daryti EE dizainas.Bet aš susiduria su problema, apie pėdsaką arba schema pavadinimų.

Pavyzdžiui, kiekvieną rezistorius turi keletą skirtingų pėdsaką.Kai daroma nuoroda į įvairių wattages arba įvairių žemės modelį.Bet kadangi įvardijimo taisyklės pėdsaką mes naudojame tik remiantis geometrinių, kaip švinas tarpų ir kūno dydis, aš ne idėja, kuri rezistorius yra kurios nes pavadinimo nėra man.

Aš galvoju apie tai, kaip vardas komponentai tiksliau.

Jei žmogus gali duoti man pasiūlymus, aš Aš labai vertiname tai.

Ačiū.

čia ne mano compagnie mes naudojame IPC žemės modelį pavadinimų konvencijų.Kuri yra labai naudinga, beveik visi komponentai.Jei mums reikės daugiau informacijos, mes tiesiog prideda prie standartinio modelio pavadinimas.

Jūs galite ieškoti dokumento http://landpatterns.ipc.org/files/IPC-7351ANamingConvention.pdf

modelio vardas, pavyzdžiui, CAPC1608X100N tai kondensatorius, Chip ne Polarized, bodylenght = 1,6 įstaiga plotis = 08mm, kūno aukštis = 1.0mm.Jei norite papildomos informacijos modelio pavadinimas būtų kažkas panašaus CAPC1608X100N_AVX-XR7 arba wathever, kurį norite pridėti.Taip pat galite naudoti žemės modelį Wizzard iš PCBmatrix statyti modelius.Šis įrankis leidžia Jums sutaupyti daug laiko.

Hi everyone,

Aš ką tik pradėjo naudoti OrCAD PCB dizaineris.Jei dizainas Norėčiau naudoti QFN komponentas.Į paiešką pagal pėdsaką znalazłem pėdsako Maker programa.
Kai aš spauskite kurti pėdsaką PCB dizaineris atidaro, bet ir gauti klaidos.

E-Command not found: įgūdžių "apkrova" c: \ \ FPM \ \ fpm.il "

Prašome padėti man.

Thank you in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back