Y
yougarage
Guest
Sveiki esu naujas šio forumo ir man tikrai patinka! Tikiuosi, kad tai yra tinkama vieta ieškoti atsakymo į savo problemą ... I'm making rpm ribotuvas mano motociklą. ji turėtų dirbti šiuo būdu: kai rpm pereiti thresold i rinkinys, grandynas "iškirpti" tiekimo iš variklio ir ketinate uždegimo coil.You galite pamatyti nuotrauką grandinė. Mikrovaldiklių dalis veikia gerai (I'm using Arduino Nano), tinkamai jį gauti rpm ir sukelti optronas, bet kartais variklis ir toliau bus rodomi, taip pat jei grandinė yra "sumažinti sąlyga". Maniau, kad ji galėtų būti mikrovaldiklių problema, kad aš prijungti paprastas jungiklis, kuris galios optronas, kai aš paspauskite ją, bet atsitinka tas pats! Aš taip pat pastebėjau, kad jei aš pašalinti R14 variklis coninue veikia be problemų ... Aš norėjau šį maketą natūra turi savarankiškai maitina normaliai uždaras design.I norėjo išvengti optronas turi būti "ON" visą laiką variklis veikia. Aš nežinau, jei tai grandinės projektavimo gali būti teisūs ... Maniau, kad gali būti problema, nes pagal indukcinė apkrova (uždegimo ritė) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
[/url]