Pagalba motociklas rpm ribotuvas

Y

yougarage

Guest
Sveiki esu naujas šio forumo ir man tikrai patinka! Tikiuosi, kad tai yra tinkama vieta ieškoti atsakymo į savo problemą ... I'm making rpm ribotuvas mano motociklą. ji turėtų dirbti šiuo būdu: kai rpm pereiti thresold i rinkinys, grandynas "iškirpti" tiekimo iš variklio ir ketinate uždegimo coil.You galite pamatyti nuotrauką grandinė. Mikrovaldiklių dalis veikia gerai (I'm using Arduino Nano), tinkamai jį gauti rpm ir sukelti optronas, bet kartais variklis ir toliau bus rodomi, taip pat jei grandinė yra "sumažinti sąlyga". Maniau, kad ji galėtų būti mikrovaldiklių problema, kad aš prijungti paprastas jungiklis, kuris galios optronas, kai aš paspauskite ją, bet atsitinka tas pats! Aš taip pat pastebėjau, kad jei aš pašalinti R14 variklis coninue veikia be problemų ... Aš norėjau šį maketą natūra turi savarankiškai maitina normaliai uždaras design.I norėjo išvengti optronas turi būti "ON" visą laiką variklis veikia. Aš nežinau, jei tai grandinės projektavimo gali būti teisūs ... Maniau, kad gali būti problema, nes pagal indukcinė apkrova (uždegimo ritė) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
93_1302687787_thumb.jpg
[/url]

Kai aukštos įtampos pasirodo magnetų, kai jis paduodamas į vidaus capaitance SCR vartai, kaip diodai D14 ir 15 metu didelės varžos jiems ir SCR savarankiškai gaiduką. Nesu tikras, kad jums jų reikia, kaip atvirkštinio įtampos vienos vartai yra iš tikrųjų suspaudžia perduoti voltų kritimo iš kitos pusės. Jūs turite mažai šaltinio varža šaltinį, kad iš talpos dabartinių srautų lygio išorės SCR arba bandyti ir pateikti išorės talpos vartai šiek tiek žemės, o ne - Tai apribos jūsų aps vistiek :) Frankas

ačiū už profesionalų atsakymą! Aš išbandyti šį būdą ir jus!

Aš bandžiau kai eksperimentų, bet ne su tokiu įrenginiu laimę ... Tada aš rasiu tai, pavyzdžiui, dėl interneto, et voila jis puikiai veikia!
71_1303390248.gif
taip aš pakeičiau schematiškai taip
1_1303390660.gif
ir tai, ką man reikia. kai aš galia optronas LED variklio išjungimo Dabar aš norėčiau suprasti, kaip šią įrangą veikia ... tai bendra, kad galėtumėte susisiekti su SCR vartai kartu? Aš niekada matė šį projektą ... tai galėtų už 12 voltų arba turėčiau pakoreguoti varžai darbą? Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back