[Pagalba] Mikro-septynių segmentų problema

E

electronproton

Guest
Hi guys .. Aš projektavimas seifas su 6 septynių segmentų, kaip ekrane .. Aš vairuoju septynis segmentus, naudojančius PNP tranzistorius .. tačiau 7805 tampa labai karšta, kai septynių segmentų .. Ar galiu naudoti 12V maitinimo tiekimo septynių segmentų? Ką turėčiau naudoti gali kas nors man padėti? thx dnl

Tai yra todėl, kad UR 7segment atkreipia didesnį srovės. Bandykite dar 7805 lygiagrečiai arba srovės stiprintuvas. BTW turite šilumos kriaukle už 7805? Tai susiję Nandhu

aš ne naudoti šilumos kriaukle .. Coz Aš noriu būti maža .. jei i naudoti 2 7805, tada vienas iš 7805 vairuoti septynių segmentų karšto teisė? BTW, kas yra dabartinis stiprintuvas ..? thx

Pateikite šilumos kriaukle. Tikriausiai tai negali teikti pakankamai srovę, kai visi ekranai, apie 7V perkrytis itself.That gali būti problema.

[Quote = electronproton] aš ne naudoti šilumos kriaukle .. Coz Aš noriu būti maža .. jei i naudoti 2 7805, tada vienas iš 7805 vairuoti septynių segmentų karšto teisė? BTW, kas yra dabartinis stiprintuvas ..? thx [/quote] neteikia HEATSINK išlaikyti lenta mažas, nėra gero dizaino, nei praktiką. Jūs turėtumėte suteikti, radiatoriai, kur reikia. dėl dabartinės stiprintuvas Google didelės srovės reguliatorius rasite 7805 grandinė su 2n3055 arba tranzistorius. Tai susiję Nandhu

[Quote = electronproton] aš ne naudoti šilumos kriaukle .. Coz Aš noriu būti maža .. jei i naudoti 2 7805, tada vienas iš 7805 vairuoti septynių segmentų karšto teisė? BTW, kas yra dabartinis stiprintuvas ..? thx [/quote] Jo geriau, jei jūs naudojate HEATSINK kitas protingas, bet kada bus sudeginti reguliatorių, kodėl Dont You naudoti 7 segmentų ekranas nuo tiesioginių tiekimo, be 7805?? Aš turiu galvoje, naudoti 7805 grandyno valdiklis ir tiekimo 7 segmente tiesiogiai iš lygintuvo. naudoti lygintuvas modernus 9V 10V. dėl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back