Pagalba: matavimo triukšmo flr / tankį ir triukšmo galia spardytis naudojant spektro analizatorius

A

alimjoco

Guest
Aš tiesiog noriu žinoti, parametrai naudojami spektro analizatorius. Mano atveju, aš pirmoji priemonė spektrinis viršūnę. Taigi piko aptikti yra įjungtas, o aš mažesnė analizatoriaus RBW, šiuo atveju aš pamatysiu perjungimų dažnio ir įskaitant visus jos harmoniką (ypač žemo lygio, nes į mažesnę RBW) .. Ar tai teisinga? Antra, kaip aš galiu išmatuoti tikslią triukšmo aukšte konverteris? Ar tai, kad aš tiesiog išjungti piko aptikti ir visiems bus rodomas yra atsitiktinio triukšmo? 3rd, kaip aš galiu tiksliai apskaičiuoti triukšmo spektrinis tankis? ji priklauso nuo RBW arba dažnio span naudojami?

Priklauso nuo rūšies spektro analizatorius. Žemų dažnių spektro analizatorius nowdays dažnai FFT dizainas. Dėl valymo spektro analizatorius jūs turite suprasti, kad jos nurašymas ir dažnumas punktas taip atsitinka, kad ieško, tikėtina asyncronous į netikrus dažnio sukūrė impulsinis maitinimo šaltinis. Didžiausioji aptikimui gali būti naudojami fiksuoti šių asyncronous renginius. Triukšmo aukšte matavimas pagrįstas skiriamosios gebos juostos plotis. dB / Hz-10log (Rbw) Suprasti triukšmo aukšte spektro analizatoriai ir apsistoja bent 10 dB virš jo. Spektro analizatorius turi gana prasta triukšmo figūra, paprastai 20 db, nebent jie priekis žemas triukšmo stiprintuvą.

Ačiū .. Taigi, kaip aš galiu išmatuoti veiksmingas triukšmo aukšte perjungiklis? Ar ji bus ne piko aptikti režimu? Tada palyginkite jį su nutraukta iki žemės pirkimo spektro analizatorius triukšmo grindų? Paprastai didžiausia aptikti, neigiamų vynai yra eliminuojami, todėl aš manau, kad jis negali išmatuoti tikslios triukšmo grindų,,, kaip apie skiriamosios gebos juostos plotis? Bus i nustatytas labai siauras BW daugiau tikslius rezultatus, arba aš tiesiog palikite kaip auto BW sukabinimo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back