Pagalba lyginant dvi ADC rezultatų

L

lloydr1

Guest
Sveiki visi, naujokas čia, ir aš buvo mąstant, kaip atlikti dviejų įtampos sąnaudų palyginimo. Aš dirbu su 16F676. Projektas saulės sekimo. Turiu du išėjimai iš infraraudonosios šviesos diodų ir juos matuojamas bet ADC's. Jokių problemų nėra. I'm stuck ne kaip lyginti du ... kad galėčiau rasti, kai jie yra lygūs. Tuo lygus įtampų mano tracker reikia priminti saulę. Kai vienas LED produkcija yra didesnė nei kitoms noriu imtis kokių nors veiksmų. Turiu sunyko mano smegenų ieško xor arba anding juos, bet kad tiesiog pasakoja man, kai jie yra skirtingi ir lygintino daro tą patį. Any advice? Ačiū iš anksto. Rick (kumpis radijo eksperimentatorius) Crescent City, FL

Taigi norėčiau tai padaryti yra tai, kaip ji yra 10 bitų ADC. Palyginkite 2 MSB, jei šie buvo lygus palyginti lsb. Norėdami palyginti su baitas 1 persikelti į "W", tada į laikiną bylą perkelti antrojo vertę "W" tada atimti tai iš laikino failo, jei rezultatas yra lygus nuliui, tada jie yra tos pačios. Jūs taip pat galite XOR "W" nuo bylos rezultatas būtų nulinis, jei jie yra tos pačios. Tikiuosi, kad prasminga.

Aš suprantu, kad dviejų ADC vertybes šviesos intensyvumą. Atsakymas priklauso nuo to, ką intensyvumas atitinkamai jų santykis reiškia jūsų paraišką. Mes negalime žinoti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back