Pagalba kurti garso spektro analizatorius

R

ro_ok_bo

Guest
Norėčiau pastatyti garso spektro analizatorius su PIC ir mažai / vidutinės grafinis displėjus. Man nepatinka PC tirpalo vidaus garso korta kas gali padėti man prašom?

Norėdami mėginys iš pasakyti 20-20kHz realiu laiku reikės perdirbimo daug energijos, jei padalinti ėmimo į specifines dažnių juostas (kaip ir apie grafinis ekvalaizeris) spektro. Dauguma aukštos pabaigos analizatorius FFT rutinos ir / arba DSP apdorojimo užduotis

Taip, tai tiesa, moderni garso specrum analizatorių naudoja DSP išgauti Spektrinis komponentas garso signalas. Tačiau abu Analog Devices "ir" Texas Instruments pateikia labai mažą kainą ev Borto savo prietaisą ir programą, kurią norite kurti yra labai dažnas ir todėl manau, kad jūs galite lengvai rasti algoritmą jums reikia (iš esmės FFT) Atsižvelgiant į zip failą pridedamas Jūs rasite keletą garso algoritmai ADSP2181 su m kodas imituoti juos MATLAB.

Sveiki, mano nuomonė yra ta, kad su PIC16 neįmanoma padaryti daugiau, nei 16 - taškas FFT realaus laiko, bandau kurti DTMF dekoderis su PIC16F876 naudoti vidaus ADC ir nepavyko.

Manau, kad dėl mažesnio ekrano (kad jis būtų matomas iš didesniais atstumais (nuo savo lovos ex.)) Manau, kad pakanka turėti 16 stulpelių. Ir ekranas gali būti 20x4 char LCD ekrane. (Jūs turite projektavimo 1-8 taškų aukštos blokų, ir jūs turite 20 32 pikselių aukštos stulpeliai rengimo gražus barai:) teorethically ... Zed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back