Pagalba! Klaidos RES2 kada paleisti kalibruoja PEX

Z

zm2006

Guest
Sėkmingai veikia kalibruoja KDR ir LVS, bet nepavyksta važiuoti kalibruoja PEX su pranešimu: "Klaida sudarymo taisykles failą aaa: Klaida RES2 dėl AAA-neapibrėžtos sluoksnio pavadinimą parametro 111 eilutę:. Klausimai" Kas gali man padėti? Ačiū labai!

Bijau, kad ši klaida kyla iš kito error.To išvengti orignial klaida, Aš ištrynė kai calibre.rcx turinys kurio klaida aš paklausiau kas pirmiau išdėstyta. Originalo klaida yra tai, kad: "Klaida sudarymo taisykles failą ***: Klaida TVF1 dėl iš calibre.rcx-TVF Preprocesorius klaidą 20265 eilutė: calibre.rcx: 20265 (vardų'::'). Klaida: neteisingas komandos pavadinimas": : prietaiso: enclosure_measurements "vykdydama":: prietaisas: enclosure_measurements bazė gate_a1 matavimo c_nmcore_aux nukreipti all_sd-max_par 5-max_per 5 ", tuo tarpu vertinant" tvf: SETLAYER nCore_WPEPROP = [įtaisas: enclosure_measurements bazė gate_a1 matavimo c_nmcore_aux nukreipti all_sd-max_par 5-max_per 5] "" Ačiū už jūsų pagalbą!

Jūs naudojate į kalibruoja versija rekomenduojama iš jūsų PDK dokumentaciją? Jūs sekti visus PDK dokumentų PEX instrukcija ar per taisyklė patį failą? (Pvz., aplinkos kintamieji, įtraukti failą takai)

tu naudojant kalibruoja versija rekomenduojama iš jūsų PDK dokumentaciją? Jūs sekti visus PDK dokumentų PEX instrukcija ar per taisyklė patį failą? (Pvz., aplinkos kintamieji, įtraukti failą takai)
Ačiū! Tai versija problema, kuri sukelia klaida.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back